Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty-experiment met geld

Door Tiany op 09.08.2014

Rainpharma heeft wel een heel bijzonder concept bedacht onder het motto “pay what you feel is right”. Want wat als je zelf de prijs van een beautybehandeling kon bepalen? Jep het is mogelijk! Het speciale experiment ontstond uit het idee dat de klant zelf met zijn gezonde verstand bepaalt wat hij wil betalen.

Imagine dat je je na de beautytreatment helemaal herboren voelt met een huidje dat eruitziet als dat van topmodel Miranda Kerr. Voor velen, jammer genoeg ook voor mij, is dit but a dream. Maar Rainpharma komt toch al dicht in de buurt met biologische, plantaardige producten waar trouwens ook enkele celebs en supermodellen bij zweren. Count me in!

In september worden de resultaten bekend gemaakt van hun zelfbepalende prijs experiment van hun Concept Store op hun Facebookpagina. Tot dan kan je nog tot zondag 31 augustus meedoen aan dit speciale concept. So hurry up and get your beauty on!

Met medewerking van Christine Smeyers.

page loaded