Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Yves Saint Laurent’s summer look

Door Tiany op 08.08.2014

Er zijn al veel zomer make-up looks de revue gepasseerd, maar deze is toch my favorite! Yves Saint Laurentnieuwe zomer make-up lijn zit vol felle kleurtjes die je een instant vrolijk gevoel geven. De summerlook 2014 werd gecreëerd door famous make-up artist Lloyd Simmonds en he did good, let me tell you! Met de collectie kan je een ware couture look creëren, en alle producten worden gelaunched in luxeverpakkingen met grafische lijnen. So YSL!

1. Deze Rouche Pur Couture Vernis A Lèvres Rebel Nudes lipgloss geeft een volle dekking mét ultimate shine.

2. De Babydoll Kiss & Blush is een unieke blush voor de lippen en je kan hem ook gebruiken op je wangen, so easy! Deze innovatie heeft een vederlichte textuur die meteen een fluwelig en helder laagje achterlaat.

3. Om je ogen te accentueren met heldere kleuren is deze Dessin Du Regard Waterproof Eyeliner helemaal top! Hij bestaat in 2 verschillende kleuren blauw, om de zomer in je ogen te reflecteren!

4. La Laque Couture is perfect om de look van je gezicht ook op je handen te brengen! Deze goed dekkende nagellak komt in dezelfde kleuren als de eyeliner zodat je helemaal matchy matchy de deur uit kan. 

5. Het nieuwe Couture Palette biedt je een harmonie van 5 kleuren aan die bij het aanbrengen een egaal laagje vormen. Ze kunnen gecombineerd of monochroom aangebracht worden voor een statement look. Een uitgesproken YSL look is zeker gegarandeerd!

6. Als laatste is er de Rouge Volupte Shine lippenstift voor een zachte en volumerijke look op je lippen! 

Foto © Yves Saint Laurent.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded