Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Take me on your Vespa!

Door Angelique op 06.08.2014

Je bent in beautiful Italy, je bent van je cappuccino aan het drinken op een terrasje in Rome en je dream guy stopt vlak voor je om samen een ritje te maken op zijn Vespa. Sounds like a dream

Y'all know Vespa, het iconische Italiaanse brommermerk dat werd opgericht in 1946. Het merk staat voor een unieke lifestyle waarbij de Vespa's en symbolische en iconografische identiteit uitstralen. Fans van Vespa weten dat het merk constant wilt innoveren, en dat doen ze deze keer met de launch van een parfum!

Het parfum is pas beschikbaar vanaf oktober 2014 - jammeeeeer - maar wij hebben voor jou al een sneak peak! In de bovenstaande video neemt Vespa je mee op een Italiaans avontuur vol beautiful people, mooi weer en gekleurde brommertjes. Uiteraard wordt ook het parfum voorgesteld, en wij kunnen al niet wachten om het aan onze collectie toe te voegen! 

En dat is niet alles, want je kan hier nu ook de making of video bekijken! Let me tell you, het is zeker de moeite, want Vespa heeft zijn modellen zéér goed uitgekozen! Kan jij ook al niet wachten op de release van het parfum? Wij wachten al vol spanning af! 


Foto's en video © Vespa.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded