Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty survival pakket voor Pukkelpop

Door Tiany op 05.08.2014

In de jungle van de festivalweide is het niet eenvoudig om je look spik en span te houden. Je kan het simpel houden, maar who doesn't want to stand out in the crowd met een orginele festival look? Belmodo's beauty survival pakket helpt je bij dit dilemma. Staat Pukkelpop deze maand op je programma, check dan de onderstaande miracle workers! Met deze producten creëer je een unieke festival look die je in enkele seconden kan bijwerken!

1. Lak je nagels voor je vertrekt al in een vrollijk kleurtje, daar hoef je je de rest van de tijd geen zorgen meer over maken! Les couleurs de Noirs is een Belgisch hypoallergeen maquillagelabel en pakt uit met een zacht nagelgamma, werk af met de Top Coat voor een perfecte finish. (€ 11,90)

2. Een tip om 2 things at a time te doen is de Tea Tree BB cream van The Body Shop. Met deze crème verzorg en camoufleer je je huid in een handomdraai. De festivalweide is niet de meest vriendelijke omgeving voor je huid, maar de tea tree-olie bestrijdt en geneest onzuiverheden, terwijl de crème zorgt voor een egale teint. (€ 8,-)

3. Bold brows geven je gezicht een sprekende uitstraling. Ga voor de Waterproof Brow van M.A.C zodat je bold brows binnen de lijntjes blijven, zelfs als door al dat feesten het zweet van je voorhoofd druipt! (€ 16,-)

4. Een easy trick om in 1 handbeweging een dramatische look te creëren zijn lippen in een knalkleur! Hou de Lip Maestro van Giorgio Armani bij de hand voor een vlugge touch-up. De kleine lipgloss past perfect in je tas of je broekzak. (€ 34,-)

5. Voor a flash of class moet je de flashtattoos van Flashtat eens proberen, laat al je juwelen veilig thuis en ga voor deze fancy tijdelijke 2D juwelen om toch te schitteren op de weide! (€ 20,- tot € 30,-)

6. Key om te blijven stralen op een zwoele zomerdag is de hydraterende spray van Jane Iredale! Deze dorstlesser voor je huid spray je over je make-up, zo leg je een beschermende laag over je maquillage en blijft die egaal op je huid liggen. Bovendien wordt de huid gekalmeerd en beschermd. (€ 29,90)

Foto's © Flashtat

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded