Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zo behoud je je jeugdige huidje

Door Tiany op 04.08.2014

Hydration, hydration, hydration! Je weet het ondertussen wel, maar 1 van de belangrijkste stappen die je kan ondernemen om je jeugdige huid te behouden is hydrateren. Naast het dagelijks verwijderen van je make-up en het reinigen van je gezicht is het super belangrijk om je huid soepel en gevoed te houden door een goede crème te gebruiken, zodat jouw huidje een hele dag er tegenaan kan. 

Ieder huidtype is natuurlijk anders en naargelang je een droge, gemenge of vette huid hebt, kan je best een ander soort crème gebruiken. Wij zetten onze favoriete crèmes voor jou op een rijtje, met elk hun eigen werking!

1. Deze Artistry Ideal Radiance voorkomt huidirritatie, behandelt huidverkleuringen en beschermt je huid. Deze crème egaliseert en gaat het verouderingsproces tegen. Je kan maar beter zo jong mogelijk beginnen ladies, you never know! (€ 64,92)

2. De Darphin Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf én versterkt de natuurlijke barrière van je huid! Hij vermindert nieuwe bruine vlekjes in je huid en geeft maximale hydratatie. Ook heeft deze crème een SPF van 20, plus point! (€ 61,75)

3. De Dior Hydra Life Close-Up Moisturizer hydrateert en zorgt ervoor dat de zichtbaarheid van de poriën gecorrigeerd wordt. Je huid zal zelfs zonder make-up stralen! (€ 75,92)

4. De Lancôme Rénergie French Lift zal ervoor zorgen dat je huid steviger wordt en hij voorkomt rimpeltjes. Het is een nachtcrème die je kan inmasseren met een massageschijf voor een optimaal gebruik! (€ 84,-)

5. Wil je je huid weer jeugdiger maken en zorgen dat ze er weer energiek uitziet, dan is de Eucerin Volume-filler iets voor jou! Deze crème is aangeraden voor wat oudere vrouwen die hun huid graag strakker, gladder en egaler willen. (€ 30,-)

6. De Clinique Superdefense Daily Defense Moisturizer herstelt je huid van UV-schade en beschermt ze ook, terwijl hij je huid voedt en hydrateert. Voor de ladies onder ons die zich goed willen beschermen tegen de zon! (€ 53,80)

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded