Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

En als we nu eens… een dotje zouden doen?

Door Lien op 03.08.2014

Ja ja boys, voel jullie absoluut aangesproken want dit artikel is helemaal, volledig, van a tot z tot jullie gericht! Eindelijk, want het werd in mijn artikels toch dringend eens tijd voor een mannelijke toets, toch? Let wel guys: ik ben en blijf een meisje en dus waarschuw ik jullie op voorhand voor de nodige "oh my god's" en "soooo hot" uitspraken. Want die zijn er. Ooohh ja!

Waar ik het vandaag over wil hebben, is een trend op mannelijk haargebied: dotjes! Zo op het 1ste gehoor was ik daar niet helemaal fan van, maar mits de juiste kop eronder en een stoere attitude erbij, zijn man buns écht om bij weg te dromen ... Mmmmmh!

Genoeg gepraat, ik gooi er hier meteen wat bewijs bij, zie!


Hallokes! Ja toch?

Er bestaan verschillende soorten dotjes voor mannen. Verschillende soorten? Jep, want elk soort dotje zegt iets over het soort man dat je op dat moment voor je hebt staan! Allow me to explain ...

1. Het 'ik-ga-gewoon-niet-graag-naar-de-kapper'-dotje


Stoere dotjesdragers herken je aan hun verder houthakkers-geïnspireerde, nonchalante outfit. Stoere jeans, zware bottines (in de winter, doe maar nonchalante afgetrapte sneakers in de zomer) en een geruit hemd: jup, dit is er 1! Wie anders kan een dotje er zo makkelijk en stoer laten uitzienen?

Vraag maar aan ons vrouwelijk lezerspubliek boys, deze look is een winner! Maarreuh ... zorgen jullie dan wel dat jullie haar lekker blijft ruiken? Elke dag? Perfect, mercikeeees!

2. Het 'ik-doe-graag-alsof-ik-niet-graag-naar-de-kapper-ga'-dotje


Laat je niet afleiden door de baard die deze pretty boys soms hebben: sommige dotjes zijn wel heel erg clean. En daar is helemaal niets mis mee! Het onderscheidt je alleen van de echte oerman, want dit dotje is een soort van bravere versie van de ruige variant.

Perfect voor die stijlvolle mannen die ervan houden zichzelf goed te verzorgen en ondanks hun wilde haren, stiekem toch ook aan een gezinnetje toe zijn. Het is mijn girly touch hier jongens, neem het mij niet kwalijk. *Auhhhh baby'tjes ...*

3. Het 'hallo-ik-ben-een-fashionisto'-dotjeDotjes van modeliefhebbers zijn opmerkelijk kleiner dan de messy buns, en gaan vaak ook gepaard met half afgeschoren haar. Vaak, maar het is uiteraard geen voorwaarde. Ik weet niet wat het is met deze minidotjes, maar ik ben er echt he-le-maal fan van.

Alleen spijtig als je lief een beter dotje heeft dan jijzelf, zeg. Dat bedenk ik mij nu net. Hmm ... Toch even rekening houden met mogelijke haarconcurrentie alvorens je je vriend een dotje aanraadt, meisjes!

4. Het 'Harry-Styles-of-Orlando-Bloom'-dotje

Celebrity dotjes, woehoe! Ja sorry hoor maar deze verdient gewoon een aparte categorie. Waarom, vraag je? Dude, het zijn HARRY STYLES en ORLANDO BLOOM! Oh my God, sooooooo hot! (Ja sorry ik had die uitspraken al aangekondigd, dan moet ik ze ook ergens gebruiken, toch?)

Trouwens, ik weet niet of jij er intussen al van weet, maar heel erg cray craaaaayyyyy: volgens de laatste berichten van onze streetstyle radar is ook Kanye helemaal fan van het dotje! ...


Foto © Elle US.

Hahahaha! En daarmee weten jullie meteen ook weer hoe flauw mijn humor soms kan zijn. But you still love me right? Ah, dan is 't goed!

page loaded