Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Prep your skin for summer

Door Tiany op 02.08.2014

De zomer is op volle toeren en het wordt wel eens tijd om die melkflessen om te toveren tot gebruinde J-Lo benen, of toch iets wat er op lijkt! Dagen lang op het strand liggen met een cocktail met een mini-parasol erin, daar zeg ik geen nee tegen. Maar voor het zonnen kan beginnen is het toch altijd nodig om je huid voor te bereiden op de zon, om ervoor te zorgen dat je er niet gelijk uit zal zien als een lobster.

1. Scrub je huid een aantal keer voor je op vakantie vertrekt. Zo verwijder je de dode huidcellen en zal je zien dat je huid veel egaler zal bruinen! Ook is een peeling of scrub goed om je huid elastisch en jong te houden. 

Qiriness Wrap Exfolys: € 28,-.
La Prairie Cellular Mineral Body Exfoliater: € 114,-.

2. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je je huid goed reinigt voor het zonnen. Gebruik een verfrissende douchegel zodat je huid even kan relaxen voor dat ze de warme zon in gaat!

Nivea Pure Fresh Douchegel: € 2,99.

3. Hydratatie is de belangrijkste stap om je te preppen voor de zomer. Zorg ervoor dat je een paar weken voor je de zon ingaat je huid elke dag goed hydrateert, zodat die goed gevoed is! Jouw skin kan dan die uitdrogende zon helemaal aan! Gebruik een olie voor je huid om diep te hydrateren. 

Qiriness Le Wrap D'Eau: € 40,-.
Cinq Mondes Huile Somptueuse De L'Orient: € 36,-.

4. Everyone knows dat zonnecrème noodzakelijk is als je gaat zonnen! Zonnecrèmes beschermen je huid tegen de UV stralen van de zon en zorgen ervoor dat je niet snel verbrandt. Gebruik naargelang je huidtype een lagere of hogere SPF to protect your valuable skin!

Maria Galland Soin Protecteur: € 35,-.
Dermalex Sun Zonnemelk: € 21,95.
Jane Iredale Powder-Me: € 49,90.

5. Let's not forget the hair! Ons haar heeft ook bescherming en verzorging nodig als je de zon ingaat, om droge en stugge haren te voorkomen! Gebruik een verzorging zonder spoeling om je haar extra te voeden en te doen herstellen na een dagje zonnen. 

Camille Albane Creme Apres Soleil: € 21,-.

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded