Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Toni Garrn: het nieuwe gezicht voor Jil Sander

Door Tiany op 01.08.2014

Toni Garrn (die je misschien wel kent door haar fling met hotstuff Leonardo Dicaprio) mag zich vanaf najaar 2014 the face of the Jil Sander noemen. Hoewel we allemaal zeer graag zelf die rol hadden overgenomen, is dit supermodel én Victorious Secret Angel er helemaal geschikt voor, if you ask us

Toni Garrn werd ontdekt tijdens de FIFA World Cup van 2006 en is sindsdien niet meer uit de modewereld weg te denken. Ze was al te zien op de cover van de Russische, Italiaanse en Duitse Vogue en op Amerikaanse en Italiaanse edities van Elle en Numéro. En of dit niet genoeg is, rangschikte V Magazine haar in 2008 op de 8ste plaats qua 'Models Of Spring 2008' én werd ze FMD's 'Model of the Month' in februari 2009. Wish you were her already?

Ook Françoise Mariez, de Senior Vice President International Marketing van Coty Prestige is het er mee eens dat Toni de perfecte fit was voor het Jil Sander parfum.

“De keuze voor Toni Garrn om het Jil Sander huis te vertegenwoordigen was vanzelfsprekend. Zij verpersoonlijkt perfect de Jil Sander stijl met haar onberispelijke schoonheid, gecombineerd met haar balans tussen zachtheid en kracht. Zij bezit een natuurlijke, verfijnde uitstraling en straalt een sterke persoonlijkheid en uiterst elegante vrouwelijkheid uit” - aldus Françoise Mariez -

Foto's © Jil Sander.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded