Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bye bye hair loss!

Door Angelique op 31.07.2014

Als er 1 ding is waar vrouwen (en mannen ofcourse) met langer haar last van hebben, dan is het wel haaruitval! Na het douchen, bij het kammen of op je kleren, je zal atijd wel een paar haren terugvinden die je liever op je hoofd zou zien. We wisten al allemaal hoe dat het komt dat je haar zo beschadigd geraakt - stylen, brushing, teveel hitte gebruiken op je haar, de zon, you know the deal. Maar what do you know, nu is er nóg een reden waardoor je haar wordt beschadigd, en Pantene is daar achter gekomen! 

Het water dat je gebruikt om je haar te wassen bevat het mineraal koper, en een overdadige blootstelling aan koper kan dus je haar brozer maken. How can we solve this, you ask? Pantene Pro-V heeft dé oplossing; de EDDS antioxidant damage blocker technology! Deze 'mineralenmagneet' zorgt ervoor dat die badass koper je haar niet meer zal beschadigen en beschermt je haar tegen slechte invloeden. De nieuwe technologie wordt in alle Pantene producten verwerkt, joehoe

And there is more! Pantene Pro-V komt ons voor een 2de keer redden met hun nieuwe reeks haarproducten, de Hair Fall Defense reeks! Deze krachtige collectie producten maakt je haar krachtiger en zorgt ervoor dat je elke dag kan genieten van glanzende lokken die je kan kammen en wassen zonder haar te verliezen. Je kan afscheid nemen van je stugge haarlengtes en gespleten punten, want met de Hair Fall Defense reeks heb je producten voor een volledige hair care routine, met hun shampoo, conditioner, hair mask en tonic!

Het nieuwe Pantene Pro-V Anti-Haaruitval gamma is vanaf september verkrijgbaar!

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded