Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Backstage en on site make-up looks van M.A.C op Tomorrowland!

Door Loes op 29.07.2014

Is iedereen weer helemaal bekomen van de madness op Tomorrowland? Het was niet alleen gekte op de dansvloer maar we konden ook van een behoorlijke fashion madness spreken. Zowel het publiek als de promomeisjes on site zagen eruit om door een ringetje te halen. Be-a-uuuuu-ti-ful.

Voor de make-up heeft hét festival van België (of moeten we bijna wereld zeggen met zo veel nationaliteiten aanwezig?) was M.A.C cosmetics hun partner in crime. Een logische keuze voor wie het make-up merk een beetje kent. Felle kleurtjes, sprookjesachtig, gewaagd maar toch altijd elegant is helemaal hun dada. Hun samenwerking met Tomorrowland was dan ook een schot in de roos.

Alle meisjes op de festivalwijde waren gehuld in prachtige kostuums. We waanden ons 2 weekends weer even in de Efteling voor volwassen. Alleen geen hollebolle Gijs die ons opwacht dit keer, maar ladies met grote roze strikken, fluoroze wenkbrauwen en knallende lippen. De 1ste dreamy look is gespot, en dat is nog een understatement.

Maar ook blauwe lipstick, pastelkleurige wolken, verfspatten en rode tuitlippen. Alle babes leken uit een fashionable sprookje gewandeld, van Alice in Wonderland tot The Mad Hatter.

Een gigantisch team en een nog grotere make-up koffer met M.A.C spullen later, zijn alle looks die werden samengesteld samen met het team van Tomorrowland even adembenemend en jaloersmakend. Het kleine prinsesje diep in mij wil er net zo feeëriek uitzien als deze meisjes. Laat dat op een festivalweide als Tomorrowland gewoon toegestaan zijn en dat is duidelijk te merken aan het publiek. 

Ik heb zelden zo weinig verwilderde slaaphoofden gezien op een festival. In tegendeel. Meisjes liepen piekfijn opgemaakt met alles netjes op zijn plaats. Lippenstift, glitters en gekleurde eyeliner. Geen kosten of moeite werden bespaard. Vind je dit toch lastig als je een paar nachtjes in een tent hebt doorgebracht? M.A.C heeft de ideale survival kit voor je eigen festival make-up look.

Je huid op een festival is niet altijd een oase van zachtheid. Je eet vaak vettig, de zon brandt en je zweet je te pletter. Je huid goed cleanen na zo'n dagje is absolute noodzaak. De green gel cleanser van M.A.C is heel erg fris en zorgt ervoor dat je babyvelleke weer ontdaan is van al het zand, zweet en bier.

Ook last van de hitte en zweet je je te pletter? M.A.C heeft een spray die je make-up mooi fixeert, zodat hij goed blijft zitten + hij kalmeert je huid door zijn groene thee en komkommer blend. Getest en goedgekeurd door yours truly.

Ook de travel doekjes tegen een blinkende huid zijn een winner. Geen glanzende huid meer op al je instagramfoto’s. Jep, roep maar alvast 3x hooray!

Intense ogen voor tijdens je zomerse dansjes? Natuurlijk! De Zoom Lash Waterproof Mascara blijft een echte winner. 

Vergeet ook zeker niet je lippen tijdens deze hete dagen. Extra vocht en een kleurtje maakt jouw mond very kissable. Je moest prins charming maar eens tegenkomen toch? Zo krijgt het sprookje van Tomorrowland pas echt een happy end.

page loaded