Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smell as sexy as you look met Jimmy Choo

Door Tiany op 28.07.2014

Wie Jimmy Choo zegt, denkt aan een innemende vrouw. Sexy, uitdagend en sprakelend mooi. Sinds enkele jaren zorgt Jimmy Choo niet alleen voor de prachtige muiltjes aan je voeten, maar ook voor heerlijke geurtjes die perfect complementair zijn aan de uiterlijke finesse die hij voor elke vrouw voor ogen heeft. En wie wil er nu niet door Mr. Choo himself beschreven worden als stijlvol, uitbundig, verfijnd en intrigerend!

Ready to feel sexy as hell? De hele fragrance line van Jimmy Choo is te vinden bij ICI PARIS XL. Tiany's absolute topfavoriet is Jimmy Choo Eau de Parfum. Vrouwelijkheid, luxe en stijl in een flesje!

"Ik heb graag een uitgesproken geur. De Jimmy Choo Eau de Parfum is me daarom helemaal op het lijf geschreven. De sensuele geur van Indonesische patchouli met een basis van toffee en een groene topnoot is dé belichaming van glamour" - aldus Tiany -

De parfums zijn gecreëerd voor vrouwen met een gevoel voor mode en luxe. Het is dan ook geen verrassing dat Hollywood celeb Nicole Kidman en supermodel Natasha Poly de Jimmy Choo fragrance line tot hun vaste beauty ritueel rekenen. Maar ook Tiany is niet weg te slaan uit ICI PARIS XL om haar beauty products van Jimmy Choo in huis te halen.

"Ook de geparfumeerde douchegel is een absolute must-have. In combinatie met de parfum blijft de geur extra lang hangen. Bovendien zorgt het ook voor een intenser aroma." - dixit Tiany -

FLASH is de nieuwste goddelijke geur van Jimmy Choo. Gemaakt voor de rebelse city girl, doet het flesje herinneren aan het flitslicht van de papazazzi! Hou je van een exotisch bloemerige geur en van nu en dan eens helemaal uit de bol gaan? Dan is FLASH zonder twijfel jouw nieuwe partner in crime! Met FLASH wil Jimmy Choo de opwinding van de rode loper, het plezier van nachtclubs en de glamour van het opkleden en optutten overbrengen. Helemaal Belmodo!


1. Jimmy Choo Lait Corps, 150 ml, € 40,25.
2. Jimmy Choo Flash Eau de Parfum Vaporisateur,
40 ml,  € 35,80; 60 ml, € 58,50.
3.
Jimmy Choo Exotic Eau de Toilette Vaporisateur, 60 ml, € 54,-.
4.
Jimmy Choo Flash Showergel, 200 ml, € 24,75.
5.
Jimmy Choo Eau de Toilette, 40 ml, € 32,40.
6.
Jimmy Choo Flash Bodymilk, 200 ml, € 26,55.
7.
Jimmy Choo Gel Douche, 150 ml, € 32,95.
8.
Jimmy Choo Eau de Parfum, 40 ml, € 45,75.

Sinds kort is Game of Thrones acteur Kit Harington het nieuwe boegbeeld van Jimmy Choo. Niemand beter dan mister Harington om de sexy mannengeur een gezicht te geven. We smelten bijna weg bij het zien van de nieuwe campagne. Gelukkig is er de Jimmy Choo Eau de Toilette die ons verfrissing kan bieden. Double pleasure for us!

Kan je niet wachten om zelf helemaal in de glamoureuze wereld van Jimmy Choo ondergedompeld te worden? Check dan snel de Jimmy Choo wedstrijd en win je eigen Jimmy Choo Eau de Parfum! Helaas zonder een Kit Harington, maar wel in een fantastisch mooi flesje. Bezoek ook zeker eens de Facebookpagina van ICI PARIS XL voor meer informatie over hun gamma en om op de hoogte te blijven van nog meer fijne launches!

page loaded