Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

An evening in the skies with Calvin Klein

Door Tiany op 28.07.2014

We love Calvin Klein en we love Doutzen Kroes, wat kan er nog mislopen? Ik ging richting Amsterdam voor een exclusieve ontdekking van het gloednieuwe parfum van Calvin Klein. High above the skyline, net als in de knallende tv-spot. Ahhh Doutzen toch! Calvin Klein komt dus met een nieuw parfum op de markt en het is een toppertje! Het nieuwe geurtje heet REVEAL en zal al je zintuigen doen prikkelen.


As we expected van Calvin Klein is REVEAL weer een parfum met complexe geuren en diepe aroma's. In dit parfum kan je je laten betoveren door een hart van iris en sandelhout dat is afgewerkt door peper en, very innovative, ruw zout. Deze verrassende geur zal als het ware smelten met je eigen huidgeur voor een interessante sensatie van tegelijk warmte en frisheid.

En ook de verpakking heeft ons niet teleurgesteld! De flacon lijkt wel op een kussentje, met zijn zachtroze kleuren, luxueuze materialen, en aandacht voor detail. Het flesje straalt elegantie en refinement uit en speelt met de zachtheid van het glas en de hardheid van de bronzkleurige metalen dop. Smells good, looks good, feels good, en een absolute plus is dat het parfum langdurig blijft zitten! 

Miss Doutzen, supermodel én the face van Calvin Klein, straalt in de campagne voor REVEAL. Zowel de reclamespot als de printcampagne heeft een very sexy vibe en maakt het parfum bijna spannend! I can't wait to get my hands on this beautiful perfume, jij ook?

De reclamespot voor Calvin Klein REVEAL starring Doutzen Kroes.

page loaded