Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vanaf nu heb ook jij een stralende huid!

Door Tiany op 27.07.2014

Je gezicht reinigen is het belangrijkste dat je moet doen in je beauty routine! Na een lange dag op het werk (met stress), touch-ups aan je make-up en blootstelling aan vervuilde omgevingen is het super important dat je je huid reinigt. Maar laat ons eerlijk zijn, na zo'n stressy days willen we het liefst de gordijnen sluiten en ons bed in kruipen, zónder nog in de badkamer je gezicht te moeten wassen. On top of that moet je erop letten dat je de vervelende haartjes die soms je gezicht kunnen ontsieren ook nog verwijdert, want je wilt er het liefst flawless uitzien!

Braun comes to the rescue met hun nieuwe innoverende product, de Braun Face! Braun Face is het allereerste 2 in 1 gezichtsverzorgingsapparaat ter wereld, en oh boy, it will ease our lives! Het apparaat is voorzien van 2 technologieën - een extreem zachte reinigingsborstel en een epilator met een extra precisie epileerkop! De reinigingsborstel verwijdert make-up en reinigt de poriën alsof 't niks is, én je kan hem ook gebruiken met water of je gewoonlijk product. De epilator zorgt ervoor dat al die 'onzichtbare' haartjes zonder problemen worden verwijderd. 

Met de Braun Face heb je nu dus de mogelijkheid om een perfect gezicht te hebben, free from onzuiverheden en ongewenste haartjes zodat je er confident bij kan lopen, net als Jessica Alba! Want deze beauty is het gezicht van Braun en zij zullen er samen voor zorgen dat vrouwen zich zelfzeker voelen en dat ze vertrouwen in zichzelf krijgen! Door middel van de #BREAKFREE campagne kan je ook andere vrouwen goed doen voelen, en over die campagne kan je alles lezen in het Belmodo artikel Interview met Jessica Alba over #breakfree!

De Braun Face is vanaf september 2014 verkrijgbaar, dus je zal er nog even op moeten wachten. Maar trust me, dit product is so totally worth it! Je kan al van de nieuwe Silk-épil 7 SkinSpa genieten, die door middel van zijn Wet&Dry-technologie de haartjes op je lichaam zonder problemen en super efficiënt zal verwijderen!

Foto's © Braun.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded