Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een totale make-up look met CHANEL!

Door Tiany op 23.07.2014

Als je content bent van een merk, waarom zou je dan niet de hele rimram kopen? CHANEL is niet echt de goedkoopste. Dat is waar, maar de kwaliteit maakt dat voor een groot deel goed! En zeg nu zelf, heb je niet liever iets van topkwaliteit, maar een tikkeltje duurder, op je gezicht zitten dan goedkope brol - sorry voor het woordgebruik? Dat dacht ik dus ook!

CHANEL heeft alles. You name it, they've got it! Je kan dus voor je volledige look bij hen terecht. Vandaag gaan we volledig au naturel als hierboven en geven we jou een aantal productjes mee om deze look perfect te evenaren!

1. We beginnen de avond van tevoren al met de nagels! Tip: steek je handen na het lakken voorzichtig in een badje ijswater en houdt ze ongeveer 3 minuten onder water. Je nagels zullen daarna droog zijn, raar maar waar! Le Vernis 621 Tutti Frutti, € 23,-.

2. De volgende morgen - of een kwartiertje later want je nagels zijn toch droog - kan je na het aanbrengen van je dagcrème - moisturizing is key - je blush aanbrengen. Toch nog wat oneffenheden? Dan kan je altijd 1st nog een foundation opsmeren! Le Blush Crème de CHANEL 79 Cheeky, € 34,95.

3. Op naar de oogschaduw! Die hoeft helemaal niet op te vallen, maar geeft je toch een extra je ne sais quoi! Ik ga tegenwoordig niet meer buiten zonder. Illusion D'ombre 97 New Moon, € 28,-.

4. Next step? Oogpotlood! We gaan voor subtiel bruin voor een extra zwoele, maar naturelle blik! Stylo Yeux Waterproof 911 Ambre Doré, € 22,-.

5. En dan nog een beetje mascara om het geheel af te werken! Naar mijn mening kan je jezelf niet schminken zonder mascara op te doen. Dat is als je van top tot teen netjes aankleden om dan je versleten sportschoen daar onder aan te doen. Now that's just wrong! Inimitable Waterproof 10 Noir, € 28,90.

6. Als kers op de taart doen we nog wat lipgloss op onze lippen et voilà! Je bent klaar om de wereld te veroveren! Lèvres Scintillantes 184 Hello, € 27,51.

Foto's © CHANEL.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded