Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

K. Stew’s new ‘do!

Door Lien op 20.07.2014

Het was een grote verrassing tijdens de haute couture show van Chanel, maar niet Choupette of El Lagerfeld ging er met alle aandacht lopen ... Nee nee, dit keer stond niemand minder dan Kristen Stewart volop in de spotlight.

En waarom vraag je? Was haar date misschien 1 of andere getrouwde regisseur? Nooope! Think again, want het was haar nieuwe pixie cut waarvoor alle monden openvielen. Ja, je hoort het goed, een pixie cut. Ze heeft ook eens geyolo'd, zie!

En wat voor een pixie cut! Eerder had ze haar lange haren al oranje geverfd, maar met zo'n korte coupe valt de felle kleur nog eens te meer op. En wij vinden het eigenlijk best stoer allemaal!

Want je moet toegeven, beautywise staat KStew helemaal op punt: een zachtere, natuurlijkere versie van de smokey eye, een gezonde, glowy teint en dan haar statement coupe er nog bij.


Maar of we daarom ook fan zijn van de all white outfit (hierboven rechts) die ze droeg voor de Chanel show? ... Euhm, snel over naar iets anders, zeker? Tot de volgende, mijn allerliefste chouchous! Ha, daar ben ik weer mooi van ondergemuisd!

page loaded