Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

M.A.C. x The Osbournes

Door Tiany op 19.07.2014

Je leest het goed! M.A.C. heeft met niemand minder dan Sharon en Kelly Osbourne een collectie ontworpen. Je kan zeggen van the Osbournes wat je wil, but they know a lot about make-up! Zeg nu zelf, zien ze er niet altijd spik en span uit? Oké ja, in de realityreeks zien ze er niet altijd al te best uit, maar als je bij mij aanbelt op een doodnormale zaterdag moet je ook niet veel verwachten hoor!

Wat je van de collectie mag verwachten? Een limited edition color selection voor je ogen, lippen, gezicht en nagels! En welke kleuren schieten er dan onmiddellijk in onze gedachten? Rood en violet natuurlijk! The most fabulous mother-daughter duo's signature colors. 

Dus als je je altijd al afvroeg hoe Sharon haar ogen zo mooi benadrukt of Kelly altijd wegkomt met violet, hoef je nu alleen maar deze collectie te testen en je bent een Osbourne make-up expert in no time!

Foto's © MAC.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded