Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wat zegt de kleur van jouw lippenstift over je?

Door Angelique op 16.07.2014

Een lippenstift is al vaak de finishing touch aan je outfit, en naargelang de kleuren die je draagt zal je een bijpassende lipstick opdoen. Toch heeft iedereen zijn signature kleurtje dat men het liefste op de lippen heeft. Wat als wij je zeggen dat de kleur van je favoriete lipstick iets over je persoonlijkheid zegt? You heard us!


BE Limited Edition Lipstick.

Grijp jij naar een rode lippenstift als je go-to kleurtje? Dan zal je een energieker en opgewekter karakter hebben. Je bent hartstochtelijk en gepassioneerd, maar kan soms zelfs stoutmoedig worden! Rode lippenstift wordt al jaren gedragen door vrouwen en is tijdloos, je zal je dus altijd sexy en hot voelen!


Rouge G de Guerlain: € 45,70.

Houd je liever van een roze kleur op je lippen, dan zal je lieflijk en schattig overkomen. Je hebt het goed voor met mensen en je hebt een tedere persoonlijkheid. Je voelt je op en top vrouwelijk als je je roze lippenstift op hebt!


L'oréal Color Riche L'extraordinaire: € 14,99.

Als je in de parfumerie naar de oranjere tinten lipstick grijpt zal je een warmer en levendiger karakter hebben. Soms ben je wispelturig, maar je bent een vrolijk persoon en met jou is het altijd fun!


& Other Stories Raploch Beige: € 15,-.

Voel je je het meest op je gemak met een nude kleur als lippenstift? Je bent een nuchter persoon, niet pretentious, en zelfzeker over je natuurlijke looks. Je zal altijd kalm blijven, jij coolio!


Le Rouge Givenchy: € 35,- en exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Heb je vooral paarse en mauve tinten lipsticks in je collectie zitten, dan heb je een krachtig karakter! Met je sensuele lippen heb je een mysterieuze en magische vibe, maar toch vrouwelijk en romantisch. Je staat stevig in je schoenen, voelt je sterk en je bent zelfzeker, op een gesophisticeerde manier!

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded