Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zomergeurtjes

Door Angelique op 10.07.2014

Het is zomer jongens! Zonnebril binnen handbereik, sandaaltjes aan de voeten, hoofdtelefoon op de oren met boenkende summer beats en de zon op onze snoetjes op het strand van Oostende. Zalig!  Hoewel ik de geur van de zon op mijn huid ook wel te pruimen vind, mag het ook iets anders zijn. Niet dat ik van nature een minder aangename odeur heb, maar een lekker geurtje opspuiten geeft je wel wat extra zelfvertrouwen. Nietwaar? Daarom hier al onze favoriete zomergeurtjes!

1. Een misleidend brave geur van neroli, orchidee, sinaasappel en mandarijn. Bloemig, fruitig en ideaal voor de stille waters onder ons ... Néroli & Orchidée, L'Occitane, 75 ml. - € 55,-.

2. Een frissere en fruitigere versie van 'Moment de bonheur' gemaakt op basis van rozen, zoete appels en cederhout. Moment de bonheur: l'eauYves Rocher, 50 ml. - € 45,-.

3. Al bijna even iconisch als grote zus Flower by Kenzo is dit flesje. Gebaseerd op een klaproos in de lucht en ruikend naar een pallet van bloemen in een fris briesje. Ideaal voor op de fiets dus of een picknick in hoog gras. Flower in the air, Kenzo, 50 ml. - € 79,-.

4. Denk aan tropische oorden met bedauwde bloemblaadjes, fruit à volonté, watervallen en exotische vogels. Een waar feest voor de reukorganen dankzij het pittige karakter van de limoen en de zoetheid van rietsuiker. Aqua Allegoria Limon VerdeGuerlain, 75 ml. - € 63,-.

5. C'est chique het nieuwe geurtje van Liu-Jo! Een geurtje van mandarijnen - populair fruit onder de parfums -, lychee's, perzikken, sandelhout, vanille, muskus en bergamot. Liu-Jo, 30 ml. - € 45,-.

6. De campagne met Natalie Portman is bij iedereen gekend en de geur mag er ook best wezen! Een harmonieuze compositie tussen de essences van mandarijnen en rozen met witte muskusaccenten. Voor de elegante vrouwen onder ons. Miss Dior Blooming Bouquet, Dior, 50 ml. - € 75,-.

7. Een parfum dat ik al sinds mijn 16de draag en nog lang niet beu ben! Sensueel, niet fruitig, maar toch niet te zwaar én de geur blijft lang hangen. Dat is een echte must voor mij! Het is dat mijn flesje nog lang niet leeg is. Anders zou ik dat met plezier voor dit mooi exemplaar inruilen! Coco Mademoiselle, Chanel, 75 ml. - € 105, 31.

8. Een vrouwelijke en frisse mix van witte bloemen. Helemaal voor de elegante girly girls onder ons die nog op zoek zijn naar de perfecte signature scent! Délicate seduction, Dolce & Gabbana, 50 ml. - € 83,-.

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded