Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty for men

Door Koen op 07.07.2014

Als het op beauty aankomt, mogen onze mannen natuurlijk niet achterblijven. Niet dat we schoonheid uit een potje kunnen halen, maar we kunnen het er wel mee onderhouden! Crèmeke hier, geurtje daar en onze boys zijn ook helemaal klaar om mooi oud te worden. Want dat is wat we allemaal willen, toch? 

1. Als wij een extra geurtje kunnen gebruiken, kunnen mannen dat ook. Viktor en Rolf komt met een zomerse heruitgave van Spicebomb. Denk aan roze peper, pompelmoes, lavendel en citrustoetsen. Lekker fris deze zomer! Spicebomb Eau Fraîche 90 ml.: € 70,-.

2. Wallen, hoe ouder je wordt, hoe meer last je er van hebt. Ik klaag er al van en ik ben nog maar een 20'er, auch. 'Gelukkig' hebben zowel vrouwen als de boys er last van, maar met deze roller is dat verleden tijd! Energie HommeTensor, Yves Rocher: € 19,90.

3. We worden allemaal een dagje ouder en helaas is dat soms ook van ons gezicht af te lezen. Voor de mannen die het verschijnen van die rimpels graag vertragen, is er deze dagcrème voor een zachtere, frissere en veerkrachtigere huid! Age Fitness Day CareBiotherm Homme: € 55,-.

4. Je gezicht reinigen voor het slapengaan is très important! Je wil niet weten wat al dat vuil anders met je gezicht doet. Geen schone dingen in ieder geval! Ook voor de mannen is er een reinigingsgel die niet uitdroogt en de huid perfect voorbereidt op het scheren. De gel kan dus ook 's morgens gebruikt worden. Face WashClinique: € 21,60.

5. Het aanbod parfums is ook voor de mannen best uitgebreid. Wie graag naar een boswandeling ruikt, kan bij Guerlain terecht! Een geur van vanille, sinaasappelen, limoen en bergamot met een kruidige toets. Ideaal voor de ruiters onder ons! Habit Rouge Eau de Toilette, Rider's Edition, 100 ml.: € 91,54.

Topfoto © Biotherm Homme.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded