Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Everybody’s free to wear sunscreen

Door Michael op 02.07.2014

Ik weet niet hoe de 1ste straaltjes zon jou vergaan zijn, maar ik zag vrijwel onmiddellijk zo rood als een kreeft as usual. Niet leuk en vooral heel pijnlijk! Als mijn rode velletje dan nog stilletjes aan bruin zou worden, maar nee hoor. Vervellen en weer witter dan wit zien. Ik heb daar geen Dash voor nodig! 1 conclusie: beter voorkomen dan genezen en daar hebben we maar 1 middeltje voor, zonnecrème. Want aangezien we heel deze zomer op het strand in Oostende gaan liggen, kunnen we best al wat zonnecrème stockeren!

1. Voor een optimale zonnebescherming moet je bij Bodysol zijn. Hun producten worden ontwikkeld in samenwerking met apothekers en voor mij is dat altijd een garantie voor een goede bescherming! Heel betaalbaar en van een goede kwaliteit. Aankopen die handel! Bodysol Sunmilk SPF 50+: € 15,95.

2. Hoe aangenaam die zonnestraaltjes op je gezicht ook voelen, ze zijn niet zo goed voor je huid. Kies daarom voor een zonnecrème die ook anti-aging werkt, pigmentvlekken tegengaat en je een egalere bruine teint bezorgt. Sun Control SPF 30 for Face, Lancaster:  € 46,61.

3. Last van een gevoelige huid? Smeer je dan in met zonnecrème zonder parfum die eventuele littekens afschermt tegen de zon én de hydratatie van je huid verhoogt. Sounds good, right? Extra Sun Protection 50, Louis Widmer: € 17,80.

4. Zelfs al is het geen zonovergoten dag, kan je best nog beschermd zijn tegen de zonnestraaltjes. De crème van La Mer is dan de ideale oplossing. Niet vettig, makkelijk uit te smeren, goed voor de gevoelige huid - hij geeft je niet opeens een hoop puisten - en beschermt je de hele dag door tegen de zon! Helaas hangt er aan deze ultieme bescherming wel een mooi prijskaartje. La Mer SPF 50 protection fluid: € 80,-.

5. Onverwacht een tikkeltje te lang in de zon gezeten? Dan is het aftersun smeren geblazen! In dit geval is het hoe vettiger, hoe prettiger en hij ruikt het liefst nog lekker ook. Ik gebruik al jaren de aftersun van Garnier en die verzacht mijn rode velletje in no time! Ambre Solaire Aftersun. € 10,99.

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded