Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Givenchy & Alicia Keys presenteren Dahlia Divin

Door Michael op 01.07.2014

When beauty & music hit, staan wij alvast te applaudiseren op de 1ste rij. Noem het front row beauty magic. Givenchy lanceert een gloednieuw parfum mét als gezicht de Amerikaanse zangeres Alicia Keys. Maak kennis met een goddelijke geur a.k.a. Dahlia Divin! Belmodo trok naar Parijs voor de exclusieve wereldpremière, ohja ... in aanwezigheid van Alicia herself.

Beeld je in ... een geraffineerde en spectaculaire haute couture jurk van de hand van Riccardo Tisci, de artistiek directeur van het couturehuis Givenchy. Wel, al die magie in een flesje is de gloednieuwe Dahlia Divin. Met deze geur creëerde Givenchy het nieuwe parfum van de moderne godin. Resultaat is een stralend Eau de Parfum van de geurbedenker François DemachyMister Demachy bottelde al eerder verslavende fragrances voor o.a. Dior, Acqua di Parma, Fendi & Emilio Pucci. Alle kleppers uit de Dior beauty stal, heeft hij samengesteld.

Deze goudkleurige geur bestaat uit zalige bloemen- en houttoetsen. Opgevuld met mirabellen, jasmijn, witte bloemen, vetiver, sandelhout en patchoeli. De flacon is chic en tijdloos. Klein, leuk detail, wanneer je de achterkant van de fles bekijkt zie je een gouden Givenchy logo net als in je kleding.

"Om de Dahlia Divin vrouw gestalte te geven koos ik voor een delicate en heerlijke aanpak: een evenwicht tussen licht regressieve, kleurrijke en sappige toetsten. Vervolgens maakte ik het parfum zonniger zodat een geur ontstond naar het beeld van deze stralende en genereuze muze." - verduidelijkt de parfumeur François Demachy -

Oh yes! Het gloednieuwe Givenchy-gezicht voor dit parfum is niemand minder dan Alicia Keys. De Amerikaanse zangeres is een zonnige en fascinerende schoonheid. Een verpersoonlijking van Dahlia Divin. Riccardo Tisci had al eerder samengewerkt met Alicia voor enkele van haar concerten. De Grammy Award winning artieste had dus al een nauwe band met het huis en een verbintenis met een Givenchy parfum was dus een logische stap. An Empire State of Mind like we love it!

Tijdens de persvoorstelling was Alicia enorm ontspannend. Ze liet weten "Ik ben bijzonder verheugd voor deze samenwerking. I love Givenchy en een geur als Dahlia Divin past perfect bij me."

Vanaf augustus mag je je trouwens ook aan een meeslepende tv-spot verwachten, inclusief een door Alicia Keys geschreven & ingezongen title track. Creativity we adore! Alicia draagt trouwens een ultravrouwelijke haute couture jurk in de tv-spot en de campagnefoto's. Een jurk getekend door Tisci & gemaakt in de haute couture ateliers van het modehuis. De foto's zijn van de hand van topfotograaf Tim Walker.

Givenchy, Dahlia Divin is verkrijgbaar in de parfumerie vanaf woensdag 13 augustus 2014. Te koop in 3 formaten; 30ml voor € 64,-, 50ml voor € 92,- en 75ml voor € 113,-.

page loaded