Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WK Beauty

Door Bieke op 30.06.2014

Nee, we mogen dan wel gaan supporteren, we gaan er niet in onze jogging zonder make-up en ongewassen haar staan. Ook al supporterend mogen we er mooi uitzien én dan stemmen we dat natuurlijk ook op onze Rode Duivels af! We mogen nog eens meedoen met het WK dus doe eens zot, laat je gaan en haal al je zwart - geel - rode make-up boven! Hier alle essentiële beauty items om jou helemaal WK ready te maken!

Go crazy en ga voor gele lippen! Niet iets waar iedereen mee wegkomt, maar als je gaat supporteren, gaat iedereen dat fantastisch vinden. Reken maar van yes! Gele lipstick kan je bij M.A.C. vinden. Om je look dan helemaal WK proof te maken, kan je eens een rode i.p.v. een zwarte mascara gebruiken. En naar mijn mening kan dat ook makkelijk buiten de WK-sfeer gebruikt worden. Is eens iets anders dan dat zwart hé! Rode mascara is bij Rimmel te verkrijgen.

Ook je nagels mogen van een kleurtje voorzien worden en daar kan je alle kanten mee op. Allemaal zwart, geel of rood, voorzie ze van de Belgische vlag of geef elke nagel een ander kleurtje. Opties zat! De kleurtjes zijn bij & Other Stories te verkrijgen in de gloednieuwe shop in Antwerpen!

Om je beauty treatment helemaal af te maken, zijn er hier nog een paar WK essentials!

1. Een muggenwerend middeltje is essentieel! Die klojo's weten mij altijd te pakken te krijgen, maar deze keer zal het niet waar zijn! Even sprayen en klaar is kees. Gedaan met de muggen! Zensect, € 7,49.

2. Supporteren gaat hand in hand met de nodige drank. Gegarandeerd dat jouw handen dus ook vol bier of wijn zullen hangen! Bodysol heeft daar aan gedacht en speciaal voor jou een WK inspired handwash ontworpen. Zo tof zeg! € 5,99.

3. Van al dat bier, wijn en handen wassen, krijg je droge handen, maar niet als het aan L'Occitane ligt! Voor deze lijn heeft L'Occitane zich laten inspireren door de ster van de Amazonewateren: de waterlelie. Made in Brazil en dus perfect om dit WK-rijtje af te sluiten! € 7,50.

Topfoto © Beauty Statement.
Overige foto's © Pinterest.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded