Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mooie nagels met Ciaté

Door Tiany op 30.06.2014

Willen we allemaal niet dat onze nagels er net zo uitzien als die van de celebs op de rode loper? Dat kan nu, want ICI PARIS XL lanceert hun nieuwe exclusieve merk van nagellakjesCiaté! Het is een nagellakmerk uit het lovely Londen en wordt gebruikt door fashionable celebrities als Blake Lively, Pink en Adele!

Bij Ciaté kan je kiezen uit verschillende leuke kleurtjes - 150 om precies te zijn! - om je nagels op te fleuren. Ook zijn ze supergepigmenteerd en zorgen ze voor een mooie dekking, zonder dat je na 2 dagen je nagels al moet gaan bijwerken! Sounds like a dream to me!

"De nagellakjes van Ciaté zijn superdekkend! Ik heb niet altijd tijd om een tweede laag aan te brengen op mijn nagels en met de Ciaté nagellakjes ben ik snel ready to go!" - aldus Tiany -

Ook de flesjes van Ciaté zijn supermooi! Ieder flesje heeft een cute strikje errond en een easy borsteltje om de naggellak in 1 zwiep aan te brengen. My favorite colors zijn alvast de nude Beach Melba, het appelblauwzeegroene Headliner en het corale Access All Areas!

"Manicures zijn hét it-accessoire van het moment. Daarom vind ik het ook leuk om te spelen met kleurtjes en eens iets nieuws te proberen."


Tiany testte zelf al de Dolls House Collection uit in de kleur Baby Doll

En leuke kleurtjes is niet het enige wat je van Ciaté bij ICI PARIS XL kan vinden! Hou je van nail art en 3D nails, dan is Ciaté ook jouw merk! Je kan in hun gamma leuke effectjes vinden als feathered manicures, nail caviaar en lakjes met porseleinen finishes. Je kan je eigen creaties maken, en die via de hashtag #iciparisXL delen met andere nail airt lovers op alle sociale media!

"Ik hou van specialere manicures, en nu kan ik dat thuis ook doen met Ciaté! Ik kan niet wachten om de Shell manicure uit te proberen!" - zegt Tiany -

Kijk je er al naar uit om de nagellakjes van Ciaté zelf ook uit te proberen? Neem dan snel eens een kijkje in onze Ciaté wedstrijd, and good luck! Bezoek ook eens de de Facebookpagina van ICI PARIS XL voor meer informatie over hun gamma's en om op de hoogte te blijven van nog meer fijne launches!

Foto's © Ciaté.

page loaded