Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smart. Custom. Clinique

Door Michael op 25.06.2014

Beauty lovers spits de oren want Clinique komt met een gloednieuw serum that will rock your world! Het Clinique Smart Custom-Repair Serum is er 1'tje dat zorgt voor herstel daar waar het nodig is. Het is bovendien een slim serum want met z'n baanbrekende formule van maar liefst 37 patenten zorgt het voor een custom-made huidherstel. Het werkt op zowel de schade die je ziet, als de schade die je niet ziet. #weneedthis

Je huid stuurt namelijk noodsignalen uit als het beschadigd is. Het Clinique Smart Custom-Repair Serum pikt die signalen op, begrijpt ze en stuurt dan de juiste stoffen naar die plek waar het nodig is om de schade zichtbaar te herstellen. De stoffen die op bepaalde plekken niet nodig zijn, gaat het on hold zetten en pas in werking zetten wanneer het nodig is. Want je huid heeft nood aan andere dingen 's ochtends dan bv. 's avonds. Vergelijk het met een sleutelbos, waarbij je alle sleutels altijd meeneemt maar niet alles tegelijkertijd moet gebruiken. Een ultraslim serum dus!

Een échte miracle worker! Het verbetert de huidconditie met zijn kalmerende ingrediënten als rode alg, zoethoutextract en cafeïne zodat je huid kan herstellen zonder te irriteren. Ook egaliseert dit serum een onregelmatige teint en vermindert het pigmentvlekjes en een doffe huid. Allemaal door ingrediënten als Dianella Ensifolia, Morus Nigra en Scutellaria Baicalensis. Het zit vol anti-oxidanten als vitamine C en bevat salicylzuur wat zorgt voor exfoliatie. Als kers op de taart zorgt het er ook voor dat verslapping van de huid wordt tegengegaan en dat lijntjes en rimpels worden verminderd!

How to use this magical product? Neem 2 x per dag 2 pompjes in je handpalm en masseer het serum zachtjes in je huid om circulatie te stimuleren. Ben je verslaafd aan het 3-stappen systeem van Clinique, dan breng je het simpelweg aan na de 3 stappen. Gebruik daarna je usual dagcrème and you're ready to go! Voor een optimaal gebruik is het aangeraden dat je het Clinique Smart Custom-Repair Serum minstens 12 weken aanbrengt.

Het Clinique Smart Custom-Repair Serum is verkrijgbaar vanaf dinsdag 01 juli 2014 in 30ml (€ 69,30) en 50ml (€ 99,30). Voor een sessie van 12 weken heb je 3 flacons 30ml nodig of 2 flacons van 50ml. Ontdek hier alles over Clinique!

© Topfoto: Pinterest
Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded