Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dag droge huid, hallo soepel velletje!

Door Tiany op 23.06.2014

La Roche-Posay heeft een nieuw product in het Lipikar-gamma dat jou van die vervelende olifantenhuid verlost. De Lipikar Gel-Fluide is goed voor de droge, gevoelige en geïriteerde huid. Makkelijk te smeren, geeft een fris gevoel én trekt vrijwel onmiddellijk in de huid. Hurray! Want niemand loopt graag rond met een blinkend hoofdje, toch?


© La Roche-Posay.

De Lipikar Gel-Fluide legt een beschermlaagje over je huid dat je beter beschermt tegen irritaties. Nu is dit niet zomaar een beschermlaagje, de gel hydrateert, verzacht en herstelt de huid zodat jij er in no time weer uitziet als een jong veulen! De gel bevat ook Canola-olie die rijk is aan Vitamine E, jouw huid van binnenuit hydrateert én je huidcellen goed onderhoudt. Het alombekende Thermaal water van La Roche-Posay zit ook in deze gel inbegrepen en heeft een kalmerend, verzachtend en anti-irriterend effect op jouw huid.


© La Roche-Posay.

Klinkt allemaal heel goed, niet? Daarbij is dit product dermalogisch getest en dus perfect voor jouw gevoelige huid! Zijn lekkere geur van appeltjes, witte bloesems en een subtiel hintje muskus, nemen we er met plezier bij!

Heb jij genoeg van jouw droge huid vol velletjes die oncomfortabel aanvoelt en dan nog eens jeukt ook? Ga dan naar jouw dichtsbijzijnde pharmacien en haal deze wonder potion in huis!

page loaded