Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Not blessed with a sun-kissed skin?

Door Angelique op 22.06.2014

Ben je net als mij en willen die melkflessen van jou ook voor geen meter bruinen? I share your pain. Mijn armen en hals bruinen perfect, maar al de rest wil totaal niet meewerken. Heel mooi als je daar in je bikini op het strand staat. Not. Maar wat doe je eraan? De zonnebank is geen optie, teveel slechte neveneffecten. Dus dan grijpen we maar naar de dichtsbijzijnde zelfbruiner! Ik ben geen expert, maar ik heb toch hier en daar al eens wat geprobeerd. Hierbij mijn favoriete zelfbruiners!

1. Hoewel het aanbrengen van een zelfbruiner op je gezicht nogal tricky kan zijn, is dat met deze zelfbruiner van Nuxe geen probleem. Het enige waar je op moet letten zijn je wenkbrauwen en de plooien rond je neus. Als daar wat crème blijft hangen, ben je gejost. € 21,-.

2. Als je geen echte fan bent van een zelfbruiner, maar wel een goede zonnecrème zoekt die je sneller doet bruinen, is Aerosol van Bergasol altijd een goede oplossing! Verkrijgbaar bij je apotheker en dus helemaal goed voor jouw huid! € 17,-.

3. Naargelang hoe bruin je wil zien, heeft Lancaster een product. Aangezien je bij het zien van mijn teint wordt verblind door de zon, ga ik voor een Capri Glow, maar voor de bruinere types is er ook de Ibiza Bronze en Deep Copacabana Tan. Het is maar hoe bruin je wil zien! € 31,95.

4. Mijn favoriet sinds ik 16 lentes jong was, is de Summer Glow van Dove. Makkelijk uit te smeren en hij geeft je huid een mooie glinstering en natuurlijke teint. Je gaat er niet zo bruin van worden dat iedereen denkt dat je er 2 weken Egypte op hebt zitten, maar het witte is er wel af! Hoewel ik natuurlijk altijd resoluut voor de lichtste tint ga. Daar kan het ook aan liggen. € 7,15.

5. Nog nooit eerder een zelfbruiner gebruikt? Dan is deze van Louis Widmer ideaal voor jou! De kans dat je hier strepen mee gaat krijgen, is zeer klein. Deze crème hydrateert je huid en kan elke dag op je lichaam en gezicht aangebracht worden. Het grootste voordeel is dat de crème niet vettig is en je er dus geen glimmend hoofdje van krijgt! € 16,90.

Topfoto © Weheartit.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded