Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De perfecte lippenstift voor jouw huidskleur

Door Tiany op 20.06.2014

Het aantal kleurtjes lippenstift dat er beschikbaar is blijft maar groeien, and we love it! Maar we kennen allemaal het gevoel als je een bepaalde kleur lippenstift op je lippen aanbrengt en het gewoon niét werkt. Hoe kan je zeker weten welke lipstick er nu perfect bij jouw huidskleur past? Wij geven je wat tips om ervoor te zorgen dat je lippen er telkens fabulous zullen uitzien!

Heb je een lichtere huidskleur net als Emma Stone, dan ga je best voor nude of abrikooskleurige lippenstiften. Coral tinten en roze lippenstiften met een oranje ondertoon zullen je ook absolutely amazing staan! Voor een meer klassieke look kan je altijd een felrode lippenstift gebruiken, always a winner! Vermijd lippenstiften met bruine of gele kleurtjes, deze zijn een no go!

Met een medium huidskleur heb je 2 opties. Net als Shay Mitchell gaan dames met een roze ondertoon in hun huid het best voor kleurtjes met bruine of oranjere tinten en donkerdere bessenkleuren. Overdag kan je dan bijvoorbeeld voor een nude lippenstift gaan, ’s avonds voor een donkere, paarse kleur voor wat meer drama. Je kan het best geen felroze lippenstiften gebruiken.

Als jouw medium huidskleur een gele ondertoon heeft net zoals diva Kim Kardashian, gebruik dan donkerbruine kleuren en donkerdere bessenkleuren. Vermijd lippenstiften met een oranje ondertoon, dit zal clashen met je huidskleur!

De dames met de donkere huidskleuren zoals beauty Lupita Nyong'o hebben geluk, zij kunnen immers alle kleurtjes dragen. Voor een wat gedurfdere look kan je eens een fellere lippenstift opdoen, als een echte diva!

Rouge G de Guerlain bestaat in 7 tinten en kost € 45,70.
- De Dior Addict Fluid Stick bestaat in 16 tinten en kost € 33,05.

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded