Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer’s coming

Door Angelique op 19.06.2014

De zomer komt eraan en dat mag nu al volop gevierd worden! Hoe we dat gaan doen? Door onze nagels van een zomers kleurtje te voorzien tiens! Alles kan en alles mag. Een fel kleurtje? Toegestaan. Misschien toch liever een pastel kleurtje? Doe gerust! Of blijf je liever bij felrode nagels? Ook die klassieker gaat deze zomer nog mee. Keuze zat dus Belmodo lovers! Hier alvast onze favorieten voor deze zomer.

1. "Lila is mode, geel is modern ..." in de jeugdbeweging wisten ze al dat lila een modekleur is en ze is helemaal terug van weggeweest! Chanel is er natuurlijk weer als de kippen bij. Hoe kan het ook anders? Le Vernis 615 Sweet Lilac - € 21,10.

2. Pastelkleuren are here to stay. Zeg dat ik het gezegd heb! Perfect voor een romantische look of om je androgyne outfit een vrouwelijke touch te geven. Fashion Playground, Essie - € 10,99.

3. Geheel onverwacht - van mijn kant dan toch - blijven de felle kleurtjes het goed doen. Topnieuws voor de meeste onder ons, want dan hoeven jullie die voorraad felle nagellak nog niet op zolder te gooien! Er kan zelfs nog wel een nieuw kleurtje bij, toch? Making Waves, Morgan Taylor - € 12,95.

4. Ook in de zomer gaan we naar feestjes. Wat zeg ik? De zomer is het ultieme feestseizoen! Barbecue hier, tuinfeestje daar ... en wat beter dan gouden nagels om jouw party look helemaal af te maken? Golden mist, ProNails - € 12,-.

5. Met felrode nagels kan je nooit iets fout doen. Een klassieker die nog jaren mee zal gaan en iedereen mooi staat. Perfect in jouw nieuwe paar Birckenstocks voor deze zomer! Massaï 853, Dior - € 21,99.

6. This one's for the daredevils. Witte nagellak, ongeloofelijk mooi bij anderen, maar ik heb het nog niet helemaal onder de knie. Bij mij lijkt het nu of ik mijn nagels heb volgetypext, maar ik blijf proberen. Deze zomer gaat het mij lukken. Ik voel het! Le Vernis Eastern Light, Chanel - € 21,10.

Topfoto © Weheartit.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded