Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vorstelijke schoonheid

Door Tiany op 18.06.2014

Dior Beauty gaat de zomer in met een teint als porselein, opvallend gekleurde lippen, een frisse blos op de wangen en pastel eye shadows. De Dior vrouw wordt als een eigentijdse vorstin, modern en eigenzinnig, op haar troon voorgesteld.

Het 'Petit Trianon', het privédomein van Marie-Antoinette, diende als inspiratiebron voor de nieuwste make-up collectie van het Parijse modehuis. Kleuren uit de roemruchte eeuw, gedomineerd door een uiterst grote passie voor mode, werden als inspiratie gebruikt en benadrukken hun intensiteit.

Begin je Dior Beauty avontuur met de 'Pore Minimizer', 'Glow Maximizer' en 'Backstage Eye Prime' en creëer de perfecte basis voor dat stralend studio effect! Professionele perfectie wordt nu voor iedereen mogelijk dankzij Dior! Merci beaucoup


Poppy nuances contrasteren met zachte pasteltinten, extreem matte effecten worden afgewisseld met satijnglans om een zelfde iconische schoonheid te ontsluieren. Wil jij net als de Dior vrouw genieten van vorstelijke weelde en suikerzoete nagels? Haal dan het 'Palet Trianon', een all-in-one oogschaduw, eyeliner en blush in huis of kies uit de vele afzonderlijke mooimakers! Koop je favoriete Dior make-up spulletjes bij o.a. ICI PARIS XL.

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded