Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Long-lasting lipstick én nagellak!

Door Bieke op 16.06.2014

Met het oog op de vrouw die ten volste wil leven, werken, dineren, dansen en liefhebben, heeft L'Oréal Paris de Infallible make-up heruitgevonden. Gesofisticeerde kleuren voor je nagels en lippen die niet vervagen of afschilferen. Als jij nu niet bijna van je stoel valt van verbazing ... ik heb toch eventjes op de grond gelegen!

Volgens L'Oréal Paris is het très élégant om de kleur van je lippen en nagels op elkaar af te stemmen. Heel tijdloos chic en voor ieder die een Parijse look wil nastreven. Het enige probleem is dat je dan een nagellak en lipstick in exact dezelfde kleur moet vinden, maar daar heeft L'Oréal natuurijk aan gedacht!

Dankzij een nieuwe formule wordt de hechtkracht van de nagels versterkt en doet de nagellak ze stralen. Resultaat? Een intens kleureffect dat wel 12 dagen (!) blijft zitten. Can I hear a yihaa? Het enige wat jij moet doen, is 1st de kleur aanbrengen en er daarna de activerende gel opsmeren. Deze gel versterkt de kleur, geeft je nagels meer glans en voegt wat volume toe. Iets wat mijn typende vingers nu wel kunnen gebruiken!

De Infallible lipstick zorgt voor een intense kleur dankzij een hoge concentratie van pigmenten in deze nieuwe formule. Ook hier moet je 2 stappen doorlopen om een maximaal effect te krijgen. 1st breng je de kleur aan en vervolgens werk je de lippen af met de set and shine, een balsem die de kleur fixeert en beschermt én je lippen hydrateert. De hele dag door. That's right, 24 uurtjes lang! Zeg maar dag tegen vervaagde op uitgelopen lippen!

"Voor een onberispelijke hechtkracht poedert u de lippen met het Infallible poeder voor u de kleur en vervolgens de balsem aanbrengt." - aldus Karim Rahman, L'Oréal Paris Global Make-up designer -

Klinkt dit goed, of klinkt dit goed? De Infallible lipstick en Infallible nagellak zijn verkrijgbaar in de parfumerie.

Foto's © L'Oréal.

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded