Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Calvin Klein for eternity

Door Michael op 15.06.2014

"Zolang de liefde bestaat, zolang zal ETERNITY bestaan" - aldus Calvin Klein -

Het alom geliefde modehuis Calvin Klein viert feest! ETERNITY, het klassieke en geliefde geurtje, viert dit jaar haar 25ste verjaardag en daarom lanceert Calvin Klein een lijn van limited edition flacons voor dames en heren. De flacons hebben een timeless design dat voor eeuwige liefde en verbondenheid staat, met een glanzende en zilverkleurige finish die zorgt voor een elegante look. De limited edition flacons verschillen van de originele versie in de gladde metalic finish dat het raffinement van de kenmerkende ETERNITY Calvin Klein geuren moet uitdrukken, en het zorgt voor een luxueuze finishing touch. De witte verpakking van de geurtjes is omlijst met zilveren decoratie en versierd met het ‘25th Anniversary Edition’ jubileumlogo. Verzamelaars, sla je slag!

Het geurtje voor de ladies, ETERNITY Calvin Klein, is een harmonieuze mix van tijdloosheid en moderne elegantie met een romantische bloemengeur en ondertonen van patchoeli en sandelhout. De geur is geïnspireerd op de trouwring die Hertog van Windsor aan zijn geliefde hertogin schonk, een ring met diamanten met het woord ETERNITY in gegraveerd - how romantic!

Voor de heren is er ETERNITY for Men. Dit geurtje symboliseert het karakter van de moderne man - gevoelig maar toch mannelijk, beschaafd maar toch krachtig. De geur is klassiek en verfrissend met een koele, frisse kant gecombineerd met een warm en houtachtig geurspoor. Met ETERNITY for Men kunnen mannen zich uitdrukken als hedendaags, zelfzeker en gevoelig.

ETERNITY 25th Anniversary Edition (€ 89,-) en ETERNITY 25th Edition for Men (€ 69,50) bevatten beiden 100 ml. parfum en zijn exclusief verkrijgbaar bij Parfuma

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded