Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beautypakketjes aan huis geleverd!

Door Tiany op 13.06.2014

Online winkelen, we doen het allemaal graag! Gewoon op je gemak in de zetel zitten, rondsurfen en met een simpele klik een heel wat moois richting jouw huis verzenden. Easypeasy. Alleen zijn er nu eenmaal zaken die we liever testen voor we ze in huis halen. Dat dacht Discover & Try dus ook.

Altijd al de beautyproducten van Gemology willen uitproberen? Then this is your lucky day! Discover & Try stelt namelijk verschillende pakketjes samen die jij voor € 12,99 (inclusief verzendingskosten) kan testen. Mooi toch? Bij de parfumerie krijg je af en toe wel eens een staaltje mee, maar dat is zelden wat je nu écht eens wil uitproberen. Laat staan een heel gamma.

En dan testen maar! Iets gevonden dat je bevalt? Gebruik dan de promotiecode om het product zonder extra verzendingskosten te bestellen. Nog een leuk extraatje, bij elke euro die je uitgeeft, krijg je 10 bonuspunten. En bij 3000 punten kan je gratis een Discovery Box bestellen. Still a long way to go? Deel hen dan op je social media kanalen! Ook daar krijg je bonuspunten voor.

Foto's © Discover & Try.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded