Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

30 jaar Guerlain!

Door Tiany op 12.06.2014

En dat moet gevierd worden! Voor zijn 30-jarig bestaan brengt Guerlain een speciale editie van het legendarische Terracotta poeder, de Terracotta Sun Celebration. Mooi verpakt in een duurzaam luxedoosje, met hout en gouden accenten. 

Geen zon in de buurt? Neem dan je Sun Celebration en bam! 3 weken zon in 3 seconden op je gezicht én het ziet er natuurlijk uit. Het amberkleurig poeder imiteert namelijk de tinten van de zon perfect en heeft een zachte en luchtige samenstelling die direct met je huid versmelt. Een instant sun-kissed effect op je gezicht! 

Maar hoe breng je het Terracotta poeder van Guerlain best aan? Hiervoor heeft Guerlain het 3-gebaar ontwikkeld. Neem een kwast, strijk deze over de bronzing poeder en breng het aan op de "uitspringende" delen van je gezicht door aan weerszijden met je kwast een "3" te tekenen van je voorhoofd, via de jukbeenderen naar de kin en hals. Als finishing touch kan je de blush nog op je jukbeenderen aanbrengen et voilà, je bent helemaal klaar om de deur uit te gaan!

Naast deze heruitgave komt Guerlain met een limited edition Terracotta, Le Parfum, speciaal voor zijn 30ste verjaardag! Als je al fan was van het poeder, ga je nu helemaal content zijn! Thierry Wasser heeft jouw favoriet poeder namelijk omgezet in een geur boordevol zon. Een sensuele, onweerstaanbare en exotische geur. Ideaal om jouw look mee af te werken!

Moest je er nog niet genoeg van krijgen, is er vanaf zondag 15 juni de Terra Tropica by Terracotta in XXL formaat zodat je het zowel op je gezicht als decolleté kan gebruiken. Wat is er dan zo anders aan dit poeder? Het bootst het flatterende licht van de zonsopgang en -ondergang in het Amazonewoud na. Very tropical dus! Zeker met de extra toegevoegde, paradijselijke geur!

De Guerlain producten zijn in Planet Parfum en erkende verkooppunten te verkrijgen.

Happy birthday, Guerlain!

Foto's © Guerlain.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded