Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een bekoorlijke geur voor iedereen!

Door Tiany op 11.06.2014

Lekker ruiken, dat willen we allemaal wel! Alleen is die zoektocht naar dat perfecte geurtje nooit een makkie. Zeker niet als ik jou nu nog een mogelijkheid geef. Mijn excuses. Dior Addict Eau de Toilette belooft jou een directe, veelzijdige aantrekkingskracht. Een geur ontworpen om te bekoren. Niet dat de mannen plots met bosjes voor je voeten zullen vallen. Dat niet nee. Dior spreekt eerder van een pittige, subtiele bekoring. 

François Demachy is de Parfumeur-Créateur van dit goddelijke geurtje. Hij wilde een geur met veelzijdige aantrekkingskracht, en dat is hem ook gelukt. De bloemige, fruitige en houtachtige accenten geven Dior Addict Eau de Toilette een fris karakter dat menig man zal bevallen. Als de Siciliaanse Mandarijn je niet bevalt, zullen de witte bloemen uit Tunesië, het Sandelhout of vleugje vanille dat wel doen! Mij doet dit alvast wegdromen naar prachtige bossen met een overvloed aan mandarijnen, witte bloemen en nog een watervalletje hier en daar. Heerlijk!

De flacon mag er ook wel wezen! Een elegant en iconisch silhouet en de dop wordt versierd met een metaal accent. Volgens Dior staat dit symbool voor de tijdloze kunst van het parfumeren, maar mij doet het vooral aan het deksel van een snoepjespot denken. Aangezien dat ook vol lekkers zit, vind ik deze vergelijking vrij geslaagd!

Foto's © Dior.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded