Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Philosophy: meet the fab 5

Door Tiany op 09.06.2014

Philosophy stelt met trots hun fab 5 voor: 5 magic lotions and potions om jouw huidje te doen stralen als nooit tevoren! Klassiekers én absolute topfavorieten die al sinds het begin in het assortiment zitten. Dus luisteren is de boodschap!

1. 'The Microdelivery Peel' maakt de huid zichtbaar jonger en versterkt de huid met vitamine C waardoor de die gladder aanvoelt en er prachtig uitziet. Vanaf € 72,17.

2. 'Purity Made Simple' is een gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik. Hij verwijdert make-up, reinigt, verkwikt en hydrateert de huid in 1 simpele stap én met 12 essentiële oliën kalmeert en verlicht hij de huid. Vanaf € 21,06.

3. 'Miracle Worker' is een compact potje met anti-aging pads die zorgen voor een jonge, stralende huid! Het huidvernieuwend elixer optimaliseert de celvernieuwing, terwijl het risico op huidirritaties wordt geminimaliseerd. Rimpels verminderen zichtbaar en huidverkleuringen én de vale teint verbeteren spectaculair! Vanaf € 72,17.

4. 'Hope in A Jar' is een moisterizer voor dagelijks gebruik, gecreëerd om fijne lijntjes en huidverkleuringen te vervagen en een ruwe huid en vochtverlies te voorkomen. Talkshow queen Oprah Winfrey is fan van het kleine potje vol hoop en beschouwt het als '1 of her favorite things'! Vanaf € 42,17.

5. 'Amazing Grace' is Philosophy's best verkochte damesgeur. Het is een pure, bloemige geur die een vrouw het gevoel geeft alsof ze elke dag van de week haar mooiste jurkje aan heeft! Vanaf € 42,17.

Alle Philosophy productjes zijn exclusief te verkrijgen bij ICI PARIS XL, so hurry up ladies and get your beauty-in-a-jar products

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded