Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Make-up on a budget

Door Angelique op 05.06.2014

Kan je niet shoppen zonder thuis te komen met make-up? Zit je continu te dagdromen over die nieuwste eyeliner? Neem jij nooit, maar dan ook nooit, een selfie zonder make-up? You should plead guilty, want de kans is groot dat jij een tikkeltje make-up addicted bent. En volgens mij heeft vooral je geldbuidel daar last van. Unless … we zweren bij de make-up van Make Up Academy. Kwalitatieve make-up tegen een lage prijs blijft de beste combo ooit.

Speels, plezierig en innovatief, dat is waar MUA voor staat. Sounds like the perfect lady.

Bambi-ogen zijn altijd welkom, geen enkele man die je niet zal opgemerkt hebben! Het oogschaduwpalet met warme en koele tinten zorgt voor een cashmere-zachte afwerking. Het palet kost € 7,49.

Gezegend zijn the ladies met lange, volle wimpers. Ben jij, net als ik, 1 van de velen die er niet mee kan pronken? Mascara is a lifesaver! De MUA Mascara Mega Volume zorgt voor volume, lengte en perfect gescheiden wimpers. Je betaalt er € 4,99 voor.

Mila Kunis heeft ogen om in te verdrinken, that’s for sure. Zo groen, zo intens en vooral zo groot. But you can also fake it 'till you make it met het oogpotlood van MUA. Dramatisch, glamoureus of ultra chic? Het 3-in-1 oogpotlood kost € 3,49.

Laat die dikke plamuurlaag op je gezicht waar je niet kan doorkijken maar achterwege. Het MUA Undress Your Skin Highlighting Powder zorgt voor een natuurlijke dekking met stralend effect. Voor het poeder betaal je € 6,99.

Matte lippen die er very kissable uitzien? Met de MUA Lipstick Matte zal geen enkele prince charming aan jou kunnen weerstaan. De lipstick is verkrijgbaar in 4 kleuren, van nude tot dieprood en kost € 3,49 per stuk.

Ben je naar de manicure gaan zo beu als koude pap? Dankzij de Nail Art Fur Effect Nails zorg je helemaal zelf voor the perfect nails. De micro-fijne pluizige vezels zorgen voor een instant nail art effect. Het product is verkrijgbaar in 5 kleuren en heel makkelijk zelf aan te brengen. Je betaalt er € 3,99 voor.

Het Londense cosmeticamerk is te verkrijgen in meer dan 45 Kruidvat fillialen in België. Klik hier om te kijken waar je de make-up kan kopen.

Foto's © dressesanddaisies.be en Make Up Academy.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded