Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Make-up lessen bij Bobbi Brown

Door Tiany op 03.06.2014

Vanaf maandag 2 juni t.e.m. zaterdag 7 juni moet je in de Bobbi Brown boetiek in Brussel zijn! Daar krijg je van niemand minder dan Eduardo Ferreira tips en tricks over hoe je jouw favoriete cosmeticamerk best aanbrengt. Eduardo wie? Hij is de rechterhand van Bobbi Brown en weet dan ook alles, maar echt alles, van het merk!

"I handpicked Eduardo to join my Beauty Team because he's incredibly talented, enthusiastic, passionate about the brand, and knows how to bring out the natural beauty in any woman" - aldus Bobbi Brown -

Een man die mij gerust het 1 en ander over make-up mag bijleren! De focus zal vooral op de Perfectly Defined collectie liggen waarbij de nadruk op de ogen ligt. De eyelash curler maakt het mogelijk om nog dichter aan de lijn van de wimpers te krullen, de gel eyeliner is een uitrekbaar potlood om alles nog preciezer aan te brengen en de dual-ended mascara heeft 2 uiteinden die jouw wimpers nog meer diepte en intensiteit geven. Klinkt goed hé? Aan jou om het te gaan uittesten!

Dus neem die telefoon, maak een afspraak en je komt er buiten met een veelzeggende blik om u tegen te zeggen!

Bobbi Brown Store
A. Ortstraat 11A
Brussel
02/513.20.00

Foto's © Bobbi Brown

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded