Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Graphic make-up inspiration

Door Loes op 03.06.2014

Ben je jouw winged eyeliner na al die jaren wel een beetje beu? Mag het wel een stapje verder en iets extremer? Haal dan je liniaal maar boven want grafische lijnen rond je ogen zijn hot hot hot.

Ben je voor een experimentje niet verlegen? Mooi zo. Want je moet wel een beauty daredevil zijn voor deze make-up looks. Grote grafische lijnen rond je ogen zijn een echte eye catcher en kunnen je sobere outfit helemaal opkrikken. Een vaste hand is een must maar een potje stevig oefenen kan natuurlijk ook wonderen doen.  

Je kan ook experimenteren met meerdere kleuren eyeliner. Goud of wit? Probeer verschillende combinaties of ga voor een volledig witte eyeliner. Absoluut een topper voor de zomer!

Mag het voor jou iets subtieler? Kies dan voor kleine zwarte rechthoeken of driehoeken aan de zijkanten van je ogen. Het resultaat? Een subtiele, minimalistische look met oog voor detail. Pretty pretty!

page loaded