Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dé geur van het WK!

Door Koen op 02.06.2014

Braziiiiiil lalalalalala ... sinds die uitzending van Tegen de Sterren op, zit het lied compleet in mijn hoofd én heeft mijn brein het onlosmakelijk aan het WK gelinkt. Dus sorry vrienden, ik ga dit nog veel zingen de komende weken! En wat heeft het WK met parfum te maken, vragen jullie zich af? 2 woorden: Thomas Vermaelen! Hij is het nieuwe gezicht van het Hugo Boss Unlimited parfum.

De nieuwe geur is geïnspireerd op de vastberadenheid en het streven naar succes van de BOSS man. Aangezien de heer Thomas Vermaelen naar het WK gaat, denk ik dat ze het ideale gezicht voor deze campagne gevonden hebben! Een geur voor de man met een ijzersterke wil om zijn doel te bereiken, gecombineerd met een goede stoot adrenaline. Lijkt mij een lekker geurtje! 

Volgens Hugo Boss is het parfum een frisse en moderne versie van de klassieke mannengeur. We ruiken een opvallende mix van verfrissende munt, een vleugje citrus gecombineerd met een sappige ananas en sterke houtnoten. Voor de échte mannen dus. Het parfum is maar tijdelijk beschikbaar dus snel zijn is de boodschap! En als ik jou was, zou ik ineens een voorraad aanleggen. Je gaat je dat zeker niet beklagen! 

Ik weet al welke geur er tijdens de WK matchen gaat overheersen. Want wie wil er nu niet naar Thomas Vermaelen ruiken. Ik anders wel! En je papa misschien ook, want het is binnenkort vaderdag. Moest je dat even ontglipt zijn.

Foto's © Hugo Boss.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded