Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sexy summer date met nieuwe geurtjes

Door Angelique op 01.06.2014

Een sensueel parfum nodig voor een avondje uit of een zwoele tête à tête? We zetten hieronder 5 onweerstaanbare geurtjes op een rij. Deze geuren zijn niet voor heilige boontjes maar voor vrouwen die durven verleiden. Een beetje parfum in je hals en je bent gekleed voor een avond vol vuurwerk. Be a women!

1. La petite robe noire van Guerlain heeft een betoverende uitstraling. De combinatie van een zonnige frambozennoot en een regen van bloembaadjes en hout zullen de hoofden op hol brengen. De Eau de Parfum is verkrijgbaar bij o.a. Ici Paris XL voor € 89,- (50ml).

2. De summer fragrance Flower by Kenzo geeft vuurwerk. De geur schittert met klaproos, mandarijn, gember en lychee, de strelende hartnoten komen van de viooltjes, freesie en witte muskus die zorgen voor een bloemig en bruisend geheel. De Eau de Toilette is verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor € 55,- (50ml).

3. Bonbon van Viktor & Rolf is gehuld in een roze flacon in de vorm van een strik. De onweerstaanbare geur van sinaasappel omhuld met karamel en jasmijn wakkert de diepste verlangens aan. De Eau de Parfum is vekrijgbaar in de parfumerie voor € 92,50 (50ml).

4. See By Chloé Eau Fraîche is een ondeugende frisse bloemengeur. De delicate geur van waterhyacint, appelbloesem en jasmijn is verpakt in een vrouwelijke, roze flacon. De Eau de Toilette is verkrijgbaar in de parfumerie en warenhuizen voor € 63,28 (50ml).

5. Evergreen van Jil Sander is pure sensualiteit. De geur van peer, grapefruit, roos, jasmijn en lelietjes van Dalen zullen je zintuigen ontwaken, samen met de pure kracht van patchoeli, sandelhout en vanille. De Eau de Toilette is verkrijgbaar in de parfumerie en warenhuizen voor € 61,06 (50ml).

Topfoto © Viktor & Rolf.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded