Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Newbies in Perfume Wonderland

Door Michael op 01.06.2014

We just can’t get enough! Parfums mogen deze zomer zéker niet ontbreken op je tanned skin. Zachte bloemengeuren of zwoelere tropische toetsen? Wij zetten enkele nieuwe excentrieke geurtjes op een rijtje!

1. My Little Chloés. Dit is so very cute! Chloé brengt een limited edition uit van 3 geuren in mini formaat. De babysize Roses de Chloé is nieuw in de collectie. Can you choose? Elke geur sublimeert een ander facet van de roos. Chloé Eau de Parfum is licht, sensueel en poederig, terwijl L’Eau de Chloé luchtig is met een frisheid van magnolia en muskus. Verkrijgbaar voor € 37.22 per flesje of € 92.78 for all three of them! Te koop in de parfumerie.

2. Versace Bright Crystal Absolu. Dit is een schitterend én seducing geurtje. Zweef mee met bright crystals en de geur van levendige yuzu, kleurrijke juicy granaatappelpitjes en sublieme frisheid. Accenten van framboos, pioenroos, magnolia en lotusbloemen brengen de geur naar een nieuw level, wat betreft frisheid. Te verkrijgen vanaf € 49.50 voor 30ml, € 75.50 voor 50ml en € 98.50 voor 90ml.

3. Eau Tropicale van Sisley. Zwoele zomers met exotische liedjes, tropische bloemen, zoete parfums en een memory of a lost paradise? Sisley is werkelijk een oase van zachte geurtjes met een vleugje magie. Denk aan passiebloemen, hibiscus en frangipane geurtjes ... super sweet! Maar ook vleugjes gember en spicy bergamot bezorgen je tropische longen. Inhale the tropical air of a rainforest. Voor € 64.35 koop je een flesje van 50ml.

4. Chance Eau Tendre Chanel. Deze shimmering powedered perfume is back! Vroeger deden vrouwen niet anders dan met een grote zachte roze ponpon parfum op hun lichaam poederen. De powder puff is gevuld met een wolkje van zachtheid met een licht glitterend after effect. Het heeft een fruitige floral geur met accenten van iris, grapefruit, jasmijn, hyancinth en cedar wood. Voor deze Shimmering Powdered Perfume tel je € 60,- neer.

5. l'Huile Prodigieuse. Do you know Nuxe? Dit Paris based beauty merk is gespecialiseerd in natuurlijke producten, o.a. l’Huile Prodigieuse. Good news! Want, deze heerlijke olieverzorging bestaat nu ook in een parfumversie! Betover je lichaam met mythische geuren als bergamot, mandarijn, orange blossom, magnolia, minerals, vanilla en coconutmilk. Voor € 49.90 koop je een 50ml flesje.

Topfoto © Sisley.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded