Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Givenchy en rose

Door Tiany op 31.05.2014

Kan je een overdose krijgen van roos? Didn’t think so! Hier is Givenchy met hun Over-Rose collectie voor de lente en zomer! My heart is in overdrive! De nieuwe make-up collectie is een explosie van roze kleur, van pastltinten tot zwoel magenta. Het zorgt voor een la via en rose gevoel, létterlijk en figuurlijk.

Yes, een overdose betekent een rivier van rozensiroop, met een vleugje romantiek, tederheid en sensualiteit. Het is dé kleur van de vrouw die geniet van de joi de vivre, glimlacht als een kind met een barbe à papa en leeft van rozegeur en maneschijn.

1. Prismissime Euphoric PInk: dit poederdoosje is een absolute must-have om je oogleden én lippen een romantisch roze gloed te geven, it’s not just about blushy cheecks! Here are 9 shades of pink, voor € 63,- niet mis toch?

2. Mr Eraser: Oké, we zijn geen dramaqueens, maar als je na een hele make-up sessie plots met je lippenstift buiten de lijntjes kleurt, krijgen we toch een lichte interne paniekaanval! Maar no stress, met dit correctiestiftje wis je zo de sporen weg van zo'n klein accidentje! Limited edition en verkrijgbaar voor € 30,50!

3. Nieuwe kleurtjes! Interdit Shine lippenstift krijgt er Rose Sensation N°36 bij om ook je lippen van een vleugje pink love te voorzien. En ja, the real addicts krijgen er ook de Rose Addiction bij in de vernis collectie! Bij elke make-up hoort immers een magisch mooie manicure! De lippenstift is verkrijgbaar voor € 31,50 en de nagellak voor € 23,-!

4. Oh Givenchy, you make us fall in love! De nieuwe roze shades zijn ook verwerkt in de oogproducten! Prisme Yeux Quatuor N°86 Rose Attraction laat je spelen met fuschia rose, pastel, nude en mokka om je beautiful eyes te voorzien van een verleidelijke shadow

Je kan ook opteren voor een creamy eyeshadow: Ombre Couture N°10 - Rose Illusion is een heel natuurlijke crème die je oogleden net dat vleugje extra roze glamour geeft!

5. Last but not least: eyelashes! De Mascara Noir Couture verwelkomt ook een nieuw kleurtje in het gamma: No°4 Rose Pulsion. Nee, geen fluoroze wimpers, maar een mascara die net dat vleugje natuurlijk donkerroos toevoegt voor een enigmatische blik. Waw!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded