Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hangover beauty

Door Koen op 31.05.2014

Feestjes zijn altijd leuk, maar dat gevoel dat je de volgende ochtend hebt wanneer je wakker wordt, not so much. Als je dan al je moed bijeen geraapt hebt om op te staan en in de spiegel te kijken, zeg je tegen jezelf nooit nog zo hard te gaan. Al helemaal als je vergeten bent je te ontschminken voor het slapen gaan. Heel slecht voor de huid én voor de wimpers, maar ja, het moest maar niet zoveel moeite kosten zeker?

Rodial Super Acid Collection to the rescue! Het merk komt namelijk met een nieuw gamma dat ideaal is voor jouw post-party face. De X-treme pore shrink cleansing pads zijn perfect om ’s nachts nog eens snel over je gezicht te halen en je make-up - of wat er nog van rest - te verwijderen. Dat het je poriën verkleint, is dan heel mooi meegenomen!

Als je dan uit bed bent gerold en je gezicht al eens met water gewassen hebt, kan je daarna de X-treme after-party scrub gebruiken. Het verwijdert de dode huidcellen, ‘ontstopt’ je poriën, maakt rimpels gladder, re-energises your skin en zorgt ervoor dat je huid straalt en oneffenheden vermindert. Perfect voor na een avondje stappen dus!

Ziet je huid er nog steeds uit alsof je er een marathon frietjes bakken hebt opzitten? Dan kan een goede peeling wonderen doen! De X-treme acid rush peel zorgt voor een snellere vernieuwing van de huidcellen die jou een stralende, jonge huid bezorgen! Daarbij vermindert het je oneffenheden en verwijdert het dode huidcellen.

Als kers op de taart doen we er de X-treme hangover mask nog bij! Gewoon omdat het zo leuk is om te doen. Oh en het verwijdert ook de dode huidcellen, geeft je een soepelere en stralendere huid en hydrateert die ook nog eens. Ook leuk natuurlijk!

Wanneer je dan eindelijk weer toonbaar bent voor de buitenwereld en besluit je weer buitenshuis te begeven, kan je de SPF30 X-treme dark-spot sun filter gebruiken. Beschermt je tegen de zon en herstelt je huid van enige sun damage en corrigeert en egaliseert je skin tone. And your post-party face is no more!

De Rodial Super Acid Collection is bij Cosmeticary te verkrijgen!

Foto's © Rodial.
Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded