Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Smile Makers

Door Bieke op 30.05.2014

Een tijdje geleden kregen we een uitnodiging voor de lancering van de The Smile Makers in onze mailbox met als volgende trigger: De romantische Fransman, de dappere held, de rijke gentlemen of de zongebruinde sporter. Already triggered? Wij alvast wel! 

The Smile Makers is een reeks van nieuwe kleurrijke beauty accessoires. But not the type we were expecting. Het is een reeks van geluksgadgets, vreugdecreatoren. Probeer de taboes te doorbreken en keep on reading. Komaan girls, we must admit, een bevredigend seksleven is essentieel. Niet? Ah, I tought so

In België gebruikt slechts 1 vrouw op 4 intieme geluksgadgets. The pleasure part ontbreekt bij veel Belgische vrouwen terwijl het een perfecte combo is van: vreugde, gelukzaligheid en happiness.

Met hun fun approach willen de makers de vrouwen overtuigen die nog nooit een vibrator hebben durven kopen. Think as if it was een essentieel, stijlvol, creatief en toegankelijk beauty-accessoire.

Let me introduce to you de 4 Smile Makers: de tennisleraar, de Fransman, de miljonair en de brandweerman. Elke Smile Maker is geïnspireerd op een vrouwelijke fantasie en biedt een verschillende ervaring. Benieuwd naar welke het best bij je past? Doe dan de quiz op de Smile Makers website.

Leuk weetje is dat deze geluksgadgets werden bedacht door Mattias Hulting en Peder Wikström die elkaar hebben leren kennen bij Procter & Gamble. Ze werkten o.a. samen met creatievelingen en productontwikkelaars van Coca-Cola, D&G, Gucci, and many more. Voor hun creatieve aanpak hebben ze over de hele wereld prestigieuze prijzen gewonnen als Cannes Lions.

Smile makers zijn exclusief verkrijgbaar in de winkels van de Di aan € 39,90. Naast andere schoonheidsproducten of course.

Foto’s © Smile Makers & Pinterest

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded