Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Pharrell Perfume

Door Kim op 30.05.2014

Pharrell Williams heeft z'n strepen al meer dan verdiend in de muziekwereld en daarnaast heeft hij al heel wat collabs en projecten in de mode-industrie op z'n naam staan. Nu waagt de creatieve duizendpoot zich ook aan de beautywereld (jammer genoeg niet in die zin dat we eindelijk zijn beautygeheimen zullen weten over hoe je er nog zo jong uit kan zien op je 41ste), Williams brengt namelijk z'n 1ste unisex parfum uit met Comme des Garçons.

Het parfum krijgt de naam Girl en zal vanaf maandag 1 september beschikbaar zijn. Dit zegt Mr. Happy zelf over de samenwerking tegen WWD:

"When I do a collaboration with brands, I do them with notable masters, so that I can experience the true purpose of collaboration, which is to learn. So I only work with masters. We had the best nose in Paris, I was working with the best brand - Comme des Garçons is my favorite designer brand - so there was not much of a struggle, because I was working with the masters of the artistic universe."

Foto via This is nerd swagger en © Ben Wright

page loaded