Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Peter Philips voor Dior

Door Angelique op 29.05.2014

Het Dior hoofdkwartier heeft er een nieuwe Belg bij! Peter Philips is vanaf heden de nieuwe creatief directeur van the beauty department van Dior. Op de 2015 cruise fashion show heeft Philips zich al mogen bewijzen, en met succes!

Voor de collectie van collega-Belg Raf Simons creëerde Philps een lichte en gesofisticeerde make-up look om de hele zomerse feel van de collectie te ondersteunen.

The common theme in this collection is in fact the color black, which links all the looks together. Raf Simons and I wanted the make-up to be graphic and elegant, to accentuate both the beauty of the silhouettes, and this omnipresent black color." - aldus Peter Philips -

Onze aandacht wordt onmiddellijk getrokken naar de ogen door het opvallende gebruik van de Dior It-line Eye-Liner (verkrijgbaar vanaf zomer 2014). Verder worden de wenkbrauwen geaccentueerd met de Diorskin Powder Eyebrow Pencil, maar nemen ze niet de overhand. De modellen kregen ook valse wimpers om de ogen nog wat extra te benadrukken. Valse wimpers kunnen je look nogal snel drag queen chic laten lijken, maar Philips weet dit met glans te omzeilen!

Voor de huid, lippen en nagels werd alles zeer naturel gehouden zodat alle aandacht naar de ogen en ofcourse de collectie gaat. 

Well done, Peter Philips!

Foto's © Dior.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded