Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Make-up trends according to MAC!

Door Koen op 28.05.2014

Ben je jouw make-up look beu en is het tijd voor een zomerse upgrade? Bekijk dan hier de make-up trends van SS2014 according to MAC! Gezond, fris en vrouwelijk. Dat is waar het allemaal om draait. Gothic grunge en androgyne looks zijn no more. Geen jongenskopkes meer met scherpe jukbeenderen en opvallende ogen, maar vrouwelijkheid troef en frisheid galore!

Day-Glow

De Day-Glow trend gaat voor vrouwelijke, ruwe, robuuste en vooral gezonde gezichten! Frisse en stralende looks waar jij weinig tot geen werk aan hebt gehad. Of zo lijkt het toch althans. Geen zonnebankbruine huid, maar een natuurlijke blush alsof je er net een uurtje sporten hebt opzitten. Nonchalant, natuurlijk en minimalistisch! As seen bij Chloé en Donna Karan. 

CC-Thru Colour

Niet alleen huidtinten maken jouw look sterker, maar ook kleuren als perzik, lila, blauw, geel en groen blenden natuurlijk goed met je huid en geven ze die extra je ne sais quoi! Verder worden er eierschaaltinten gebruikt om jouw trekken beter te doen uitkomen en je gelaat mooi op te lichten. Shine bright like a diamond!

Light FX

Lichtreflecterende make-up, nee, niet als die oranje dingen op je fiets, maar glazig witte en lichte kleuren die op exact de juiste plaats aangebracht worden om jouw natural beauty te benadrukken. Mooi, puur en fris! Ook gezien bij Kenzo en Vivienne Westwood.

The New Eye-Deal

Eyeliner, mascara en kohl zijn niets nieuws voor ons, maar blijven wel tijdloos. Doe eens zot en ga voor een totaal andere look met grafische lijnen boven of onder je oog! Hoewel de subtielere look het ook nog goed doet. Never change a winning team.

Foto's © MAC.

Met medewerking van Marijke Vissers. 

page loaded