Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Say yes to de halflange bob

Door Loes op 27.05.2014

Knippen of niet knippen? Zomerkriebels all over the place en veel mensen beslissen om de schaar te zetten in hun lange lokken. TSJAAKAAA. En terecht! De kapseltrend van dit moment? De halflange bob.

Veel celebs deden het ons al voor. Van Rita Ora tot de paarse coupe van Nicole Richie. Iedereen is verkocht aan het halflange kapsel. Maar ook op eigen bodem spotten we de ene fashionista na de andere. Strak geknipt tot aan de kaaklijn? Yes please!  

Je kan kiezen voor een kaarsrechte bob maar veel populairder is de nonchalante variant. Nonchalante beach curls zijn zonder twijfel de favoriet. Het geeft je haar textuur en een zekere je ne sais quoi uitstraling. Eventjes de krultang insteken et voilà. Geen grote krultang in huis? Gebruik dan je stijlstang als krultang. Voor dit soort slag in je haar is dat de easy way to go.

De sombretrend over? I don’t think so. Lichtje plukjes in de puntjes zijn bij de lange bob b.e.a.u.t.i.f.u.l. Dit geeft je lokken een subtiele maar speelse toets.

Mag het voor jou iets minder subtiel? I coudn’t agree more. Kies voor de zomer eens voor een (tijdelijke) pasteltint in je bobje. Dit doe je of met hair chalk of met een kleurenbalsem. Hoe je dat precies moet doen kan je lezen in het artikel How to dye your hair purple.

En dan nu, ogen toe en lieve kapper zet er aub snel de schaar voor ik me weer bedenk. Knip knip, snip snip, een lange bob pour moi alsjeblieft. 

page loaded