Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo test uit: Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Door Koen op 26.05.2014

Sun is shining en het is tijd voor zomer. Denk leuke kleedjes, shorts en natuurlijk open schoenen. Tijd voor een voetenmetamorfose! We zijn normaal gezien geen grote fan van teleshopping reclame, maar om onze voeten summer proof te maken was het Belmodo-team bereid om de Velvet Smooth Express Pedi uit te testen. Benieuwd wat we er van vinden? Keep on reading!

"Op minder dan 1 minuut, helemaal #feetie summer proof, en helemaal fan van mijn eigen voeten ;o).Thanx Scholl!" - aldus Belmodoangel - 

"Toegegeven, grote fan van voeten ben ik niet wink Maar als er iets is wat ze mooier kan maken, is het Scholl! Hip hoi, mooie, propere voeten in een (letterlijk) handomdraai … Wat kan het leven toch makkelijk zijn!” - dixit Belmodokoen -

"Een ongelofelijke streling voor de voeten. Vanaf nu gaat de Scholl Express Pedi overal met mij mee naartoe wink !" - aldus Belmodobie -

"Voortaan loop ik elke dag op wolkjes! Een easy toestel wat je supermakkelijk kan gebruiken om je voeten zijdezacht te krijgen én ook voor mannen. Goodbye gênante situaties met eeltvoeten, hello new me  ... spik & span ... summer proof! #approvedbyPharrell" - zegt Belmodomichaël -

"Zomerschoentjes vragen om verzorgde voeten die je nu super easy kan bekomen dankzij de Velvet Smooth ... Easy peasy in een handomdraai summer ready wink !" - aldus Belmodotiany -

Zoals je al kan lezen zijn ze hier op de Belmodo HQ's al mega fan. How to use it? De productlijn Velvet Smooth bestaat uit de elektrische voetvijl Express Pedi, een vochtinbrengende crème en een serum voor elke dag. De Express Pedi voetvijl bestaat uit minuscule schurende deeltjes die de harde huid en eelt verwijderen in no time.

Say hello to open heels en flip flops want met je mooie en goed verzorgde voeten krijg je een instant happy feeling

Meer informatie vind je op de Scholl website. Hurry up want het product is bijna overal al uitverkocht. Share the Scholl love met #feetie.

page loaded