Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De magie van Delbôve

Door Tiany op 25.05.2014

Liefste Belmodo lovers, graag jullie aandacht voor een oldie but goodie in beautyland! Let me introduce you to the legendary cosmetics brand Delbôve.

Het huis Delbôve werd in de jaren '50 opgericht door Marion en Roger Delbôve. Het koppel geloofde met hart en ziel in het homeostase principe en creëerde samen een verzorgingsproduct dat de huid op een natuurlijke wijze toelaat haar evenwicht en natuurlijke functies te herstellen, intrede de 'Crème Sorcière', in België ontwikkeld en geproduceerd, just saying!

Al snel volgt de 'Eau Sorcière', waarmee het befaamde Delbôve schoonheidsritueel, de basis van iedere behandeling, geboren is! Een uitgebreide lijn van ondersteunende producten, elixirs en lichaamsverzorgingsproducten ontstaat, stuk voor stuk uitgedacht opdat vrouwen zich day after day goed in hun vel voelen!

Vandaag kent de beautylijn een heropleving onder impuls van Sybille en Gina d'Ansembourg, met 21 verzorgingsproducten die uitsluitend in België worden ontwikkeld, blijven ze trouw aan de grondbeginselen, waarden en originele formules. 

De visuele identiteit en het interior design van de boutique is gecreëerd door Art director Christophe Remy. Wat een resultaat oplevert dat klasse en pure luxe uitstraalt en de perfecte balans vormt tussen het verleden en de moderne tijd waarin we leven. 

Delbôve staat voor wetenschappelijke precisie en een vleugje magie. Ontdek de wondere cosmeticawereld van Delbôve en plan een bezoekje naar de Sorcière Boutique in de Abdijstraat in Elsene. Of plan een Delbôve party with the girls, een uniek moment dat volledig in het teken staat van je o-zo belangerijk huidje. Een praktische en intieme workshop in de Sorcière Boutique

Leer er je schoonheidsritueel verbeteren en ontdek hoe je je schoonheid extra in de verf kan zetten, voor die drop-dead-beautiful-look
Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded